Επιμένει για Μαυρία, κοιτάζει για επιθετικό ο ΠΑΟ

Δύο είναι τα ανοικτά μέτωπα που έχουν στον Παναθηναϊκό. Το ένα αφορά την απόκτηση του χάρη Μαυρία από τη Σάντερλαντ και το άλλο η ενδεχόμενη πρόταση από ομάδα του εξωτερικού για τον Νίκο Καρέλη, η παραχώρηση του οποίου θα δημιουργήσει την ανάγκη ενίσχυσης του ρόστερ με έναν ακόμη επιθετικό.

Η προσπάθεια στην παρούσα φάση έχει επικεντρωθεί στη μεταγραφή του Μαυρία. Σύμφωνα με πηγή στα υψηλά κλιμάκια του «τριφυλλιού», οι επαφές με τους Άγγλους βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο και δεν αποκλείεται τα επόμενα 24ωρα να σημειωθούν ραγδαίες εξελίξεις. Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει δύο προτάσεις. Η μία φορά την αγορά του παίκτη, προτείνοντας το ποσό να δοθεί σε πολλές μικρές δόσεις. Η δεύτερη αφορά τον δανεισμό του και την εξαγορά με ρήτρα για το επόμενο καλοκαίρι. Οι Άγγλοι το σκέφτονται και θα απαντήσουν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Όσον αφορά τον Νίκο Καρέλη, καλά πληροφορημένη πηγή αναφέρει πως υπάρχει ενημέρωση στα γραφεία της ΠΑΕ, πως επίκειται η κατάθεση προσφοράς τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ από ομάδα μεγάλου πρωταθλήματος. Εφόσον το ποσό ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού, τότε ο Καρέλης είναι πολύ πιθανό να αλλάξει φανέλα.

Παράλληλα, το μεταγραφικό επιτελείο του «τριφυλλιού» βρίσκεται σε εγρήγορση, καθώς η πιθανή παραχώρηση του Νίκου Καρέλη θα δημιουργήσει κενό στην επιθετική γραμμή, το οποίο θα πρέπει να καλυφθεί. Λύσεις υπάρχουν και εξετάζονται, ενώ έχουν γίνει και βιλοδοσκοπήσεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα