Επιμένει για Νταβίντ Λουίζ η Μπαρτσελόνα

Σε βασικό της μεταγραφικό στόχο έχει αναγάγει την περίπτωση του Νταβίντ Λουίζ η Μπαρτσελόνα, καταθέτοντας νέα πρόταση στην Τσέλσι, για την απόκτησή του.

Οι Καταλανοί έχουν ήδη συμφωνήσει με τον διεθνή Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, αλλά δεν μπορεί να τα βρει με τους «μπλε» στο οικονομικό. Το φλερτ, επί της ουσίας, ξεκίνησε πέρυσι το καλοκαίρι, όταν η Μπαρτσελόνα πρόσφερε 25 εκατομμύρια στους Άγγλους, εισπράττοντας αρνητική απάντηση! Φέτος πραγματοποίησε νέα κρούση για τον Νταβίντ Λουίζ, με την Τσέλσι να αξιώνει το ποσό των 35 εκατομμυρίων.

Οι «μπλαουγκράνα» θεωρούν υπερβολικές τις απαιτήσεις του αγγλικού συλλόγου, αλλά δεν είναι διατεθειμένοι και να εγκαταλείψουν την προσπάθεια. Η Μπαρτσελόνα φέτος έχει ένα πολύ υψηλό μπάτζετ συμβολαίων, γεγονός που μειώνει το διαθέσιμο μπάτζετ για μεταγραφές. Για το λόγο αυτό, η διοίκηση του καταλανικού συλλόγου ετοιμάζεται να προσφέρει και έμψυχα ανταλλάγματα στην Τσέλσι. Πιο συγκεκριμένα, θα προτείνει την ελεύθερη παραχώρηση των Άλεξ Σονγκ και Αλέξις Σάντσις, οι οποίοι γνωρίζουν ότι ενδιαφέρουν τον Ζοσέ Μουρίνιο. Με τον τρόπο αυτό θα επιτευχθεί ο βασικός στόχος για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής και παράλληλα θα μειωθεί κατά αρκετά εκατομμύρια το μισθολογικό μπάτζετ, κάτι που έχει άμεση ανάγκη ο σύλλογος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα