Επιμένει ο Γκιρτζίκης: Θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές

Αποφασισμένος να παραμείνει στη θέση και να διεκδικήσει την ανανέωση της θητείας του στην προεδρία της ΕΠΟ, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο νυν πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, ο οποίος αναφέρθηκε στο θέμα του βουλεύματος για την υπόθεση της Κάρτας Υγείας, λέγοντας πως θα καταλήξει μετά από 6-7 χρόνια.

«Εγώ θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές του Οκτωβρίου. Οι Ενώσεις έμαθαν πάρα πολλά αυτό το διάστημα και να είναι σίγουροι ορισμένοι πως το αποτέλεσμα θα είναι το αντίθετο απ’ αυτό που επιδιώκουν”, ανέφερε στις δηλώσεις του στο Sport24.gr.

«Η υπόθεση της Κάρτας Υγείας θα καταλήξει οριστικά ύστερα από 6-7 χρόνια υπό τις νόμιμες και ασφαλείς διεξόδους. Πώς ξέρουν και προδικάζουν τα ΜΜΕ για την υπόθεση, πριν καν μάθουμε εμείς τι έχει συμβεί;», δήλωσε στη συνέχει και συμπλήρωσε ότι «εγώ δεν είμαι γιατρός για να ξέρω τι ίσχυε ακριβώς με τους ελέγχους και πώς έπρεπε να γίνονται. Πράγματι δεν πήγε όπως σχεδιάστηκε από την αρχή, αλλά δεν ζημιώθηκε το Κράτος απ’ αυτό. Τι συμφέρον είχαμε εμείς να δημιουργηθεί τέτοια οικονομική ζημιά στην ΕΠΟ;

Εγώ είχα τότε μια ψήφο στις 31. Ήταν στις ψηφοφορίες και ο κ. Κόκκαλης, ο κ. Βαρδινογιάννης, ο κ. Πηλαδάκης και πάρα πολλοί άλλοι που ψήφιζαν. Ήμασταν τρία διαφορετικά συμβούλια. Περνούσαν ομόφωνα οι οικονομικοί ισολογισμοί, όλοι ψήφιζαν κανονικά στα πάντα, μόνο ο Γκιρτζίκης φταίει;».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα