Επιμένει ο Λεβέντης, ότι ο Τσίπρας του είπε για πρόωρες εκλογές

Μπορεί το Μαξίμου να διέψευσε άμεσα την πληροφορία που μετέδωσε ο Βασίλης Λεβέντης σχετικά με πρόωρες εκλογές λόγω Σκοπιανού, αλλά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επιμένει. Κι όπως τόνισε σε τηλεοπτική εκπομπή “μπορεί ορισμένοι να τον κατηγορούν ότι πρόδωσε μία ιδιωτική συνομιλία που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα”, ωστόσο -όπως είπε- “όλα πρέπει να είναι ανοιχτά, για το καλό του λαού”.

Όπως είπε ο κ. Λεβέντης, προειδοποίησε τον πρωθυπουργό να μην προσπαθήσει να φτιάξει πλειοψηφία με προδότες, όπως τους χαρακτήρισε, άλλων κομμάτων. «Αυτό θα είναι στίγμα που θα μείνει στην ιστορία και θα τον ακολουθεί», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, ο Α. Τσίπρας δεν φοβάται κάποια κίνηση από τον Πάνο Καμμένο όσον αφορά στον κυβερνητικό συνασπισμό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο πρωθυπουργός του ανέφερε ότι «ο Καμμένος είναι μπεσαλής».

Ο κ. Λεβέντης, επεσήμανε, δε, πως είπε στον πρωθυπουργό ότι είναι λάθος να ξεκινά τη διαπραγμάτευση δίνοντας τον όρο Μακεδονία και ότι έλαβε την απάντηση πως ήταν αναγκασμένος, καθώς ο Καραμανλής το 2008 είχε δώσει το Μακεδονία-Σκόπια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα