Επιμένει ο Λ. Γρηγοράκος: “Τα νούμερα δεν βγάζουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας»

Επιμένει στην αποψή του για τη μ η ύπαρξη 180 βουλευτών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας ο Λεωνίδας Γρηγοράκος. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας,  μιλώντας σε  εκπομπή του Mega το πρωί της Παρασκευής, 
αναφέρθηκε εκ νέου στο θέμα της προεδρικής εκλογής  και επανέλαβε την εκτίμησή του ότι: «τα νούμερα δεν βγάζουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας». 
«Εγώ μετράω τα νούμερα. Βλέπω τι γίνεται στη Βουλή, παρακολουθώ τα γεγονότα όπως και εσείς κάθε στιγμή και τα νούμερα δεν βγάζουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Οταν έχουμε τον κ. Κουβέλη και λέει δεν ψηφίζει Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Εχουμε τους ΑΝ.ΕΛΛ και λένε δεν ψηφίζουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Δεν φτάνουν οι 180», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Γρηγοράκος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.
Και πρόσθεσε: «Στους 26 βουλευτές που υπολείπονται, αν πηγαίναμε και με τον κ. Κουβέλη, εμείς ζητούσαμε να πάρουμε τους 16-17 και 9 να πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ. Το μοναδικό που απομένει λοιπόν να μας πει ο κ. πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είναι πως θα τους βρούμε ή να κάνουν την προσπάθειά τους να τους βρουν»
Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα