Επιμένει σε… Ντελ Μπόσκε η ισπανική Ομοσπονδία!

Η παταγώδης αποτυχία της Εθνικής Ισπανίας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας δεν άλλαξε την άποψη που έχουν οι παράγοντες της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, με τον οποίο θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους!

Ο Ισπανός τεχνικός χαίρει της απόλυτης εκτίμησης και εμπιστοσύνης των ανθρώπων της RFEF, η οποία, διά στόματος του Γενικού Γραμματέα της, Χόρχε Πέρεθ, ξεκαθάρισε ότι δεν επιρρίπτουν καμία ευθύνη για την αποτυχία στον προπονητή και ότι θέλουν να τιμήσουν το μεταξύ τους συμβόλαιο, με στόχο την πρόκριση στα τελικά του EURO 2016.

«Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες μας δεν σκεφτήκαμε ότι μπορούσε να συμβεί, ότι συνέβη στη Βραζιλία. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμη με τον Ντελ Μπόσκε, αλλά θα το κάνουμε ήρεμα στη Μαδρίτη. Όταν ο Ντελ Μπόσκε υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, μας είπε ότι ανά πάσα στιγμή και αν προκύψει θέμα, θα αποχωρήσει. Εμείς θέλουμε να μείνει και να συνεχίσει το έργο του. Θα του ζητήσουμε να συνεχίσει. Οι παίκτες έχουν παίξει 60 παιχνίδια. Κάθε χρόνο, κουράζονται και περισσότερο. Και δυστυχώς, αυτό φαίνεται. Η κριτική δεν τον επηρεάζει. Η οικογένειά του τον στηρίζει και εμείς δεν βρίσκουμε άλλον καλύτερο. Όταν έχεις τον καλύτερο, γιατί να αλλάξεις;».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα