Επιμένουν ελληνικά οι γείτονές μας

Έντονο είναι το ενδιαφέρον της Ουντινέζε για τον Κλάους Αθανασιάδη του ΠΑΟΚ. Οι ιταλοί ετοιμάζονται να κάνουν πρόταση, αν και δύσκολα θα γίνει δεκτή από τους Θεσσαλονικείς.

Η ομάδα που έχει στους κόλπους της, ή μάλλον στα γκολπόστ της, τον Ορέστη Καρνέζη, θέλει να ελληνοποιηθεί και στο χώρο της επίθεσης, έχοντας επιλέξει ως ιδανική λύση τον επιθετικό του Δικεφάλου. Η τιμή του Κλάους, όμως, δεν είναι και τόσο μικρή…

Το νέο συμβόλαιό του Αθανασιάδη που περιέχει ρήτρα 7.000.000 ευρώ δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη, καθώς θα έχει ισχύ από τον άλλο μήνα, ωστόσο στον ΠΑΟΚ υπολογίζουν ήδη αυτό το ποσό ως… εναρκτήριο επαφών. Αν οι Ιταλοί, βέβαια, διαθέσουν ένα ποσό μεγαλύτερο των 4.000.000 ευρώ, τότε δύσκολα θα πουν όχι στη Θεσσαλονίκη, καθώς ξέρουν και οι ίδιοι πως τέτοιες προσφορές δεν γίνονται συχνά για Έλληνες παίκτες.

Η Ουντινέζε, πάντως, δεν αστειεύεται και αναζητεί βασικό επιθετικό. Προκαλεί έκπληξη που για τη θέση αυτή υπολογίζουν τον Αθανασιάδη, αλλά εδώ που τα λέμε, τα τελευταία χρόνια οι Ιταλοί δείχνουν να πιστεύουν στο ελληνικό ταλέντο, ενώ φαίνεται πως και οι ποδοσφαιριστές μας προσαρμόζονται εύκολα στη γειτονική χώρα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα