Επιμορφωτικά σεμινάρια και προγράμματα για τους εργαζομένους του δήμου Πειραιά

Το Τμήμα Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Προσωπικού του Δήμου Πειραιά, συμμετέχει σε επιμορφωτικά σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα για τους εργαζόμενους του Δήμου, στο πλαίσιο της συνεχούς επιμορφωτικής τους εξέλιξης.

Αναλυτικότερα, οι δράσεις είναι οι εξής:



1. Πρόγραμμα του ΕΚΔΔΑ (Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης) με θεματικό κύκλο «Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση και Εφαρμοσμένες Τεχνολογίες» και τίτλο: «Βασικές Γνώσεις στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές» που θα πραγματοποιηθεί από 4-5-2015 έως 15-5-2015 με διάρκεια 70 ωρών.

2. Πρόγραμμα «E-learning» του Πανεπιστημίου Πειραιά, στο πλαίσιο προγράμματος Δια Βίου Μάθησης και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιά. Το πρόγραμμα, το οποίο είναι σε εξέλιξη, είναι δωρεάν και προσφέρει στο Δήμο Πειραιά 100 άδειες χρήσεις για τα δύο μαθήματα σε δύο περιόδους. Η παρακολούθηση των μαθημάτων γίνεται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου ενώ μετά το πέρας της εκπαιδευτικής διαδικασίας οι υπάλληλοι θα λάβουν βεβαίωση.

3. Εκπαιδευτικό Σεμινάριο του ΕΦΕΤ με τίτλο: «Β

ασικές Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων».
4. Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Άσκηση-Υγεία-Εργασία», το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και έχει ως τίτλο: «Ενίσχυση της προαγωγής υγείας στο εργασιακό περιβάλλον μέσω Αθλητικής-Κινητικής-Αναψυχής». Τα προγράμματα και οι δράσεις που θα αναπτυχθούν είναι πιλοτικά, αφορούν αποκλειστικά εργαζόμενους με καθιστική εργασία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα