“Επιρρεπής στα… οφθαλμόλουτρα ο Ραγκούσης – Να χαίρεται η κεντροαριστερά τον επίδοξο αρχηγό της”

Στα όσα είπε ο Γιάννης Ραγκούσης για την Εκκλησία και  για ιερείς που είναι ομοφυλόφιλοι, απάντησε ο Νίκος Νικολόπουλος αποκαλώντας τον “συκοφάντη”.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του ανεξάρτητου βουλευτή:

«Να χαίρεται η κεντροαριστερά τον επίδοξο Αρχηγό της Γιάννη Ραγκούση, που «ομολογεί» ότι είναι και… ματάκιας. Ναι, μην έχετε αμφιβολία, είναι επιρρεπής στα… οφθαλμόλουτρα, γιατί πώς αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί η κατηγορηματικότητά του ότι γνωρίζει ιεράρχες που είναι ομοφυλόφιλοι;

Είπε ο κ. Ραγκούσης:

«Προσωπικά, έχω συναντήσει εκπροσώπους της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας σε ανώτατα κλιμάκια –ακόμη και Μητροπολίτες- οι οποίοι είναι ομοφυλόφιλοι και το κρύβουν».

Πού τους συναντήσατε κ. Ραγκούση; Στις κουβέντες που κάνετε με φίλους σας στην ταβέρνα ή στο… κρεβάτι;

Αν δεν είδε περιπτύξεις, αλλά… άκουσε, πέρα από εγκληματικά επιπόλαιος, είναι και συκοφάντης.

Δικαίως, λοιπόν, η Ιερά Σύνοδος με εξώδικό της ζητάει καθαρές κουβέντες και αποδείξεις από τον Γιάννη Ραγκούση. Και αυτό πρέπει να πράξει ο γνωστός πρώην «κηπουρός» των Υπουργείων. Να πει ονόματα και να προσκομίσει αποδείξεις, ειδάλλως να βουτάει πρώτα τη γλώσσα στο μυαλό του και παράλληλα να ζητήσει συγγνώμη.

Τώρα, να εξηγηθεί ο κ. Ραγκούσης κι όχι να περιμένει πότε θα φθάσει η υπόθεση στις δικαστικές αίθουσες για να… σωθεί από τον σύμμαχο της λήθης, χρόνο… Τώρα, κύριε Ραγκούση, γιατί διαφορετικά όλοι θα συμπεράνουμε ότι απλώς ήθελες να εντυπωσιάσεις, για ψηφοθηρικούς λόγους το «προοδευτικό» ακροατήριο σου, ρίχνοντας λάσπη στην Εκκλησία».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα