Επισκέφθηκε Κόρινθο και Χαλκίδα ο Μανιάτης

Την Κόρινθο και την Χαλκίδα επισκέφθηκε ο Γιάννης Μανιάτης στο πλαίσιο του προεκλογικού του αγώνα για την ηγεσία του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς.

Στην Κόρινθο ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά συναντήθηκε με τον δήμαρχο, αντιδημάρχους και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης όπου συζητήθηκαν  θέματα αυτοδιοίκησης και τη συμβολή των Δήμων στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας των πολιτών. Επίσης ο κ. Μανιάτης επισκέφθηκε το νοσοκομείο Κορίνθου, όπου μίλησε με τον διοικητή, αλλά και με τους εργαζόμενους  και τέλος συναντήθηκε και με τα μέλη της Νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.  Ο κ. Μανιάτης συζήτησε και με τους παραγωγούς της Νεμέας για τα θέματα που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας.

Στην Χαλκίδα ο κ. Μανιάτης συναντήθηκε με τον δήμαρχο Χρήστο Παγώνη, όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα υποδομών Δήμου, αλλά και γενικότερα της Εύβοιας. Επίσης στην Χαλκίδα ο κ. Μανιάτης είδε και τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Περιφερειακούς και Δημοτικούς Συμβούλους, καθώς και πολίτες με τους οποίους συζήτησε τα θέματα της ανάπτυξης και την πρόταση του για την παραγωγή νέου πλούτου.

Αύριο Παρασκευή ο Γιάννης Μανιάτης θα περιοδεύσει στο νομό Αρκαδίας, ενώ την ημέρα της εθνικής εορτής, το Σάββατο θα βρεθεί στην Αργολίδα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα