Επιστρέφει Ελλάδα ο Τάκης Λεμονής!

Άντε να βρει άκρη ο Τάκης Λεμονής. Ο πετυχημένος Έλληνας προπονητής, ο οποίος προσελήφθη πριν από πέντε μήνες από τη σαουδαραβική Αλ Ραέντ προκειμένου να σώσει την ομάδα από τον υποβιβασμό, τα κατάφερε παρά τις δυσκολίες που συνάντησε, αλλά…

Είχε την ατυχία να πριν από εβδομάδες να αλλάξει χέρια ο σύλλογος και η νέα διοίκηση να φέρει το δικό της εκλεκτό Ευρωπαίο προπονητή, τον Σέρβο Αλεξάνταρ Ίλιτς. Ο Λεμονής απολύθηκε, αξίωσε την αποζημίωσή του, αλλά μάλλον θα πρέπει να τη διεκδικήσει μέσω δικαστικής οδού, καθώς η νέα διοίκηση δεν αναγνωρίζει τους όρους του προηγούμενου συμβολαίου.

Μπλέξιμο μεγάλο για τον 56χρονο κόουτς, αφού ποιος Θεός ξέρει τι μπορεί να ισχύει με τα αραβικά συμβόλαια. Άλλωστε, δεν μπορούσε στη συγκεκριμένη χώρα να συνάψει συμφωνίες με το… ευρωπαϊκό δίκαιο. Τουλάχιστον ο Τάκης Λεμονής και το επιτελείο του είχαν πετυχημένο έργο πέρσι, αφού παρέλαβαν μία ομάδα σχεδόν καταδικασμένη την οποία κατάφεραν να αναμορφώσουν με πολύ κόπο και να τη διατηρήσουν στην πρώτη κατηγορία της Σαουδικής Αραβίας (δύο ισοπαλίες και εννέα ήττες στις 11 πρώτες αγωνιστικές κι όμως σώθηκε). Φέτος, πάντως, δεν πάει καλά η ομάδα και κινδυνεύει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα