Επιστρέφει στην TV η Κατερίνα Γκαγκάκη

ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗ ΜΕΡΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ

Έναν επιπλέον λόγο θα έχουν οι τηλεθεατές για να παρακολουθούν το STAR Academy του Epsilon, καθώς εκτός από τους κριτές μεγάλο ενδιαφέρον θα υπάρχει και στην Ακαδημία, όπου θα μένουν και θα σπουδάζουν οι 16 συμμετέχοντες.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη αναλαμβάνει κι επίσημα την Διεύθυνση της Μουσικής Ακαδημίας, επιστρέφοντας μετά από μεγάλη απουσία στα τηλεοπτικά δρώμενα.

“H έμπειρη επικοινωνιολόγος που στο παρελθόν είχε συμμετοχή με την ιδιότητά της σε διαφορετικά τηλεοπτικά formats, στο νέο της καθοριστικό ρόλο θα είναι η επικεφαλής της σχολής όπου θα διαμένουν και θα σπουδάζουν οι 16 συμμετέχοντες της μουσικής ακαδημίας”, αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει:

“Η Κατερίνα Γκαγκάκη θα είναι αυτή που θα έχει την ευθύνη όλων όσων συμβαίνουν στη «Ακαδημία», θα συντονίζει και θα επιβλέπει την πορεία και την εξέλιξη των σπουδαστών, θα στηρίζει τις σχέσεις τους με τους καθηγητές και θα επιβλέπει το καθημερινό πρόγραμμα τους κατά τη διάρκεια της πολύμηνης διαμονής τους στο νέο τους σπίτι.

Επιπλέον, θα ανακοινώνει τους τρεις υποψηφίους για αποχώρηση κάθε εβδομάδα, αφού αυτοί αποφασιστούν από τους καθηγητές.

Το σας δίνει ραντεβού για τις μέσα από την συχνότητα του EPSILON και υπόσχεται να σας καθηλώσει!”.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι άλλαξε η μέρα προβολής, καθώς αντί για Δευτέρα θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη βράδυ στις 21:00.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα