Επιστρέφει στο AEL FC ARENA η Λάρισα!

Νέα εποχή για την ΑΕΛ, τουλάχιστον όσον αφορά την εικόνα της ομάδας! Η ποδοσφαιρική ομάδα της Λάρισας αφήνει και πάλι το απαρχαιωμένο στάδιο «Αλκαζάρ» και επιστρέφει στο πιο μοντέρνο ποδοσφαιρικό γήπεδο της χώρας, το AEL FC Arena που κατασκευάστηκε προ ετών από τον Κώστα Πηλαδάκη, αλλά έπαψε να αποτελεί έδρα της ομάδας ότι ο πρώην μεγαλομέτοχος του συλλόγου αποχώρησε από το διοικητικό του πόστο.

Ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΛ,  Αλέξης Κούγιας, ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Κώστα Πηλαδάκη και θα νοικιάζει το γήπεδο για 8.000 ευρώ ανά αγώνα, ενώ θα αποδίδει και τρία ευρώ ανά εισιτήριο σε περίπτωση που «κόβονται» περισσότερα από 3.000 εισιτήρια σε κάποιους αγώνες (μαζί με τα διαρκείας), ενώ εξασφάλισε και έκπτωση 40% στις σουίτες του γηπέδου!

Με αυτόν τον τρόπο και ο Κώστας Πηλαδάκης θα βγει κερδισμένος αφού ενεργοποιεί και πάλι το γήπεδο που φτιάχτηκε μόνο για τις ανάγκες της συγκεκριμένης ομάδας, αλλά και η ΑΕΛ, αφού ο κόσμος της αγαπά περισσότερο το συγκεκριμένο γήπεδο και αναμένεται να προσελκύσει σαφώς περισσότερους φιλάθλους, παρά το ότι οι οργανωμένοι οπαδοί της Λάρισας παραμένουν αρνητικοί απέναντι στο νέο ιδιοκτήτη της ομάδας, Αλέξη Κούγια.

Μάλιστα, δημοσίευμα της ιστοσελίδας eleftheria.gr , αναφέρει πως οι δύο άνδρες, Κούγιας και Πηλαδάκης, είχαν προ ημερών ραντεβού στη Μύκονο, με τον γνωστό δικηγόρο να λιποθυμά από τη ζέστη και τον Κώστα Πηλαδάκη να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, συμβάν που – σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα – έφερε τους δύο άνδρες πιο κοντά και επίσπευσε τη διαδικασία συμφωνίας…

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα