Επιστροφή στα… παλιά για την ΚΕΔ!

Ο προκάτοχος του… πρώην, στη θέση του… νυν προέδρου και… πρώην επικεφαλής της ΚΕΔ! Ο Γιώργος Καραμελίδης επανήλθε στο πόστο του προέδρου της ΚΕΔ, καλύπτοντας το κενό που άφησε ο Γιώργος Γκιρτζίκης μετά την εκλογή του στον προεδρικό θώκο της ΕΠΟ!

Πριν λίγους μήνες, επί προεδρίας του Γιώργου Σαρρή, ο Γιώργος Γκιρτζίκης είχε αντικαταστήσει τον Γιώργο Καραμελίδη στο πόστο του προέδρου της ΚΕΔ. Η πτώση του Σαρρή από την προεδρία της ΕΠΟ και η εκλογή του Γκιρτζίκη, επέφερε ανακατατάξεις σε όλα τα επίπεδα, με κορυφαία κίνηση την επιστροφή του Καραμελίδη στο πόστο που βρισκόταν πριν τα τελευταία γεγονόατα.

Επίσης, στη θέση του ταμία, την οποία κατείχε ο Καραμελίδης, ανέλαβε ο Χρήστος Καραβασίλης. Το Δ.Σ. της ΕΠΟ έλαβε και άλλες αποφάσεις και πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας και πρώην ταμίας της ΕΠΟ, Βαγγέλης Τοπολιάτης ανέλαβε αναπληρωτής πρόεδρος της Ομοσπονδίας, αντικαθιστώντας τον πρόεδρο της ΕΠΣ Χανίων Γιώργο Βούρβαχη. Επίσης παραιτήθηκε από την θέση του αντιπροέδρου, ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου και την θέση πήρε ο Βαγγέλης Μαζαράκης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα