Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος του βορρά επέστρεψε στις νίκες, καθώς στην αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Εργοτέλη επικράτησε με 1-0 στο γήπεδο της Τούμπας. Με αυτό το τρίποντο απομακρύνθηκε προσωρινά από τον τέταρτο της βαθμολογίας Αστέρα Τρίπολης και θωράκισε τη συμμετοχή του στα play off, μιας και οι συνεχόμενες αποτυχίες των τελευταίων εβδομάδων είχαν θέση σε κίνδυνο ακόμη και την είσοδό του στα παιχνίδια κατάταξης.

Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε πάρα πολύ κόντρα στους Κρητικούς, οι οποίοι μην έχοντας τίποτα να χάσουν πάλεψαν για το θετικό αποτέλεσμα, αλλά κάμφθηκαν στο τέλος. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στο 83’, ο οποίος είχε και δοκάρι στην εκπνοή. Δοκάρι είχε και ο Μακ στο δεύτερο λεπτό, ενώ στα αρνητικά για τους Θεσσαλονικείς ο τραυματισμός του Ρικάρντο Κόστα στο γόνατο.

Αυτή ήταν και η πρεμιέρα του Γιώργου Γεωργιάδη στον πάγκο του ΠΑΟΚ, μετά την πρόσφατη απομάκρυνση του Άγγελου Αναστασιάδη.

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Βίτορ, Κόστα (λ.τ. 80′ Παπαγιαννόπουλος), Ρατς (λ.τ. 42′ Κωνσταντινίδης), Νομπόα, Τζιόλης, Γκολάσα, Μακ, Περέιρα (71′ Παπαδόπουλος), Αθανασιάδης

Εργοτέλης: Καβουσάκης, Πίτσος, Λουβιόν, Γκορκς, Τζανακάκης, Γκέντσογλου (88′ Σολάρι), Μποέ Καν, Χαντί (72′ Κάλε), Χαλκιαδάκης, Ουλά, Ολαϊτάν (67′ Ντζίλας)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα