Επιστροφή στις ρίζες για τον Κώστα Κατσουράνη

 

Το είχε πει ο Κώστας Κατσουράνης – σε πρόσφατη συνέντευξη – ότι θα μείνει στο χώρο του ποδοσφαίρου, όχι από θέση προπονητή, αλλά από κάποια άλλα. Και φαίνεται να επιλέγει αυτή η νέα καριέρα του να έχει την ίδια αφετηρία με την ποδοσφαιρική.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της Παναχαϊκής και όχι μόνο έπιασε ήδη δουλειά, αλλά φαίνεται πως η παρουσία του πρόσθεσε το απαραίτητο πρεστίζ στο σύλλογο. Η Παναχαϊκή μην μπορώντας να καλύψει τα έξοδα λειτουργίας των μεγάλων γηπέδων της Πάτρας, απευθύνθηκε στη Θύελλα Πατρών για να χρησιμοποιεί το «Φ. Αραβαντινός» για τα εντός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα της Football League 2.

Η διοίκηση της Θύελλας δέχθηκε και απέδειξε πως σαν σωματείο δεν έχει κανένα κόμπλεξ κατωτερότητας και σε μία εποχή που ομάδες δεν τα βρίσκουν ούτε μεταξύ τους (βλέπε κόντρα ΠΑΕ και ερασιτέχνη Απόλλωνα) παραχώρησε το γήπεδο στην Παναχαϊκή που τουλάχιστον για φέτος θα δίνει εκεί τα παιχνίδια της. Το γήπεδο της Θύελλας βρίσκεται εντός Πάτρας και είναι αυτό που ζητούσαν οι άνθρωποι της Παναχαϊκής.

Ο Κώστας Κατσουράνης, αφού διευθετήθηκε αυτό το ζήτημα, τρέχει αυτή τη στιγμή τις μετεγγραφικές υποθέσεις της Παναχαϊκής και έχει ως κύριό του μέλημα να μη χαθεί ούτε ένα ταλέντο από το νομό. Η παρουσία του και το πόσο σημαντική μπορεί να είναι για την Παναχαϊκή φάνηκε στην υπόθεση του Δημήτρη Πολυχρόνη, αφού ο 21χρονος Πατρινός ποδοσφαιριστής του Κισσαμικού… θαμπώθηκε από το ενδιαφέρον που του έδειξε ο Κατσουράνης και πείστηκε να γυρίσει στην πόλη του και να αγωνιστεί με την Παναχαϊκή.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα