Επιτέλους νίκη ο Ατρόμητος, 1-0 την Καλλονή στην εκπνοή

Σε ένα ματς με λίγες φάσεις και μέτριο ρυθμό, ο Ατρόμητος νίκησε 1-0 στην εκπνοή την ουραγό Καλλονή, εκμεταλλευόμενος το αριθμητικό του πλεονέκτημα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι ήταν ένα από τα χειρότερα όλων των εποχών στη Super League με πέντε τελικές προσπάθειες προς την εστία όλες κι όλες από τις δύο ομάδες, προσπάθειες που ήταν μάλλον αναιμικές δεν δυσκόλεψαν τους τερματοφύλακες. Κομβική στιγμή του αγώνα η αποβολή του Ελλακόπουλου με δύο κίτρινες μέσα πέντε λεπτά μετά την είσοδό του στον αγώνα, αποβολή που άλλαξε τις ισορροπίες και επέτρεψε στους γηπεδούχους να πιέσουν ασφυκτικά και να πάρουν τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις του Ουσέρο μετά από σέντρα του Ούμπιδες και αρχική προσπάθεια του Λε Ταλέκ!

Οι διαμαρτυρόμενοι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς με εννέα μετά από αποβολή και του Κεϊτά.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Κούρος (77’ Λε Ταλέκ), Φυτανίδης, Μπίτολο, Ουσέρο, Μπαστακός (46′ Πίτου Γκαρσία), Ούμπιδες, Ναπολεόνι, Μπρίτο, Λημνιός (58′ Μαρσελίνιο).

ΚΑΛΛΟΝΗ: Χογκ, Αναστασιάδης, Καλτσάς, Ούκα, Γιορέντε (14′ Κρολ), Γεωργίου, Κεϊτά, Τσαμπούρης, Σαμπά (71’ Ελλακόπουλος), Μανούσος, Μπαργκάν (80’ Αντέντζο).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα