Επιτέλους το παραδέχτηκε Ελληνίδα παρουσιάστρια: Κάνει στημένα παπαράτσι

 

Τελικά οι παπαράτσι κυνηγούν όλοι μέρα τους επώνυμους, με σκοπό να τους συλλάβουν σε άκρως προσωπικές στιγμές που θα πουλήσουν φύλα περιοδικών και εφημερίδων με τη δημοσιοποίησή τους; Σίγουρα υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις, αλλά ως επί το πλείστον, αυτό που ακούγεται ότι πολλοί καλλιτέχνες στήνουν τα παπαράτσι, δείχνει να είναι αλήθεια.

Η Μαρία Μπεκατώρου, μιλώντας στο «ΕΓΩ» είχε το θάρρος να το παραδεχτεί!

 

-Έχεις κουραστεί από την υπερέκθεση ή τη δημοσιότητα;

«Όχι, απλώς “αυτό που με ενοχλεί και πάντα θα με ενοχλεί, είτε έχει να κάνει με την προσωπική μου ζωή είτε με την επαγγελματική, είναι τα ψέματα που μπορεί να ακούγονται κάποιες φορές. Όταν γράφονται κριτικές που δεν κρύβουν εμπάθεια αλλά είναι καλοπροαίρετες ή όταν λέγονται πράγματα που έχουν δόση αλήθειας, δεν έχω κανένα πρόβλημα».

-Την εμπάθεια πώς την καταλαβαίνεις σε μια κριτική;

«Όταν είναι συνεχόμενη και με αρκετό ψέμα μέσα, το καταλαβαίνεις. Εγώ δεν το έχω αντιμετωπίσει βέβαια και είμαι πολύ τυχερή.»

-Ζεις όπως ζούσες, κάνεις με την ίδια ευκολία πράγματα όπως τότε που ήσουν σε ένα πιο μικρό κανάλι ή από τη στιγμή που πήγες σε ένα μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό όπως ο ΑΝΤΙ ένιωσες να αλλάζει η ζωή σου; Κάνεις, π.χ., μπάνιο στη θάλασσα χωρίς να σε νοιάζει ή βγαίνεις έξω όπως παλιά;

«Δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μου. Αλλά μπάνιο, όχι, δεν κάνω όπου να ‘ναι. Έχεις άγχος με τους παπαράτσι; Όχι γιατί, όταν είναι να κάνω κάτι τέτοιο, το προγραμματίζουμε πάντα. Τι να σου πω ψέματα; Αν είναι να γίνει τέτοιου είδους φωτογράφηση, θα γίνει καλά και μετά θα ακολουθήσει και ένα ωραίο ρετούς. Αυτό είναι συμφωνημένο, έτσι γίνεται. Αν δεν έχει προηγηθεί σχετική συνεννόηση, κρύβομαι. Αν είχα όμορφο σώμα, δεν θα με ένοιαζε, θα πήγαινα παντού.»

-Μα καμία γυναίκα δεν έχει το τέλειο σώμα.

«Υπάρχει μια περιπλοκότητα στο θέμα, αλλά και πάλι σου λέω δεν με νοιάζει καθόλου. Πάω με το αγόρι μου, τα δυο μας, ή παίρνουμε και μερικούς φίλους, διαβάζουμε τα βιβλία μας και περνάμε υπέροχα.»

-Έχεις άλλες ανασφάλειες;        

«Όχι, ίσα ίσα. Είναι ωραίο να σε χαιρετάει ο κόσμος και να σου μιλάει»

-Ως γυναίκα έχεις άλλες ανασφάλειες;

«Όχι. Δεν είμαι ανασφαλής, τα έχω βρει πολύ καλά με τον εαυτό μου. Άργησα, αλλά τα βρήκα. Αν με ρωτάς την επιθυμία μου ή τι θα ήθελα να αλλάξω πάνω μου, θα μου άρεσε να έχω ένα πιο ωραίο σώμα, αλλά και τη θέληση να γυμναστώ, γιατί δεν αθλούμαι καθόλου»

μπεκατωρσ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα