Επιτυχημένη η επέμβαση στον Θεοδωράκη

 

Ως απόλυτα επιτυχημένη κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε το μεσημέρι επί τρίωρο με τη μέθοδο της ρομποτικής ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού σε εξετάσεις που είχε υποβληθεί προ καιρού στο ΓΝ Αεροπορίας είχε διαγνωστεί ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα νεοπλάσματος στην περιοχή της κάτω κοιλίας. Όπως είπα οι ιατροί ο όγκος είναι αντιμετωπίσιμος. Επιλέχθηκε η επέμβαση να γίνει σε ιδιωτικό θεραπευτήριο με τη μέθοδο της ρομποτικής, λόγω του ότι δεν υπάρχουν τέτοια μηχανήματα στα δημόσια νοσοκομεία.

Η επέμβαση έγινε με ρομποτική μέθοδο και κράτησε περίπου τρεις ώρες. Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε από ομάδα της ουρολογικής κλινικής του θεραπευτηρίου με επικεφαλής τον διευθυντή χειρουργό ουρολόγο Βασίλειο Πουλάκη.
Σύμφωνα με τους γιατρούς η πρώτη εικόνα είναι θετική και όλα πάνε βάσει αρχικού προγραμματισμού. Η επέμβαση αφορούσε αφαίρεση όγκου του προστάτη.

Σύμφωνα με την ενημέρωση των ιατρών ο κ. Θεοδωράκης θα παραμείνει για ένα 48ωρο στο νοσοκομείο και να επιστρέψει στα καθήκοντά του σε περίπου δύο εβδομάδες.
Ο κ. Θεοδωράκης είχε ήδη ενημερώσει γι αυτήν την εξέλιξη από το πρωί της Τρίτης όλους τους βουλευτές και τα στελέχη του κόμματός του χωρίς να τους κρύψει ότι η επέμβαση αφορά την αφαίρεση ενός μικρού καρκινικού όγκου.

«Κύμα» συμπαράστασης

 

Εξάλλου, από χθες το βράδυ σωρηδόν «πέφτουν» τα μηνύματα συμπαράστασης για τον επικεφαλής του Ποταμιού. Στο πλευρό του Σταύρου Θεοδωράκη με διάφορα μηνύματα στάθηκαν τόσο οι διαδικτυακοί του φίλοι όσο και πολιτικοί του αντίπαλοι.

Τις ευχές του για καλή ανάρρωση έστειλε μέσω twitter, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης: “Περαστικά @St_Theodorakis και καλή ανάρρωση. Είσαι δυνατός και θα τα καταφέρεις!”

Η δημοσιογράφος Μαρία Χούκλη, η οποία έχει αναμετρηθεί με τη φονική αρρώστια και την έχει νικήσει, συνδέεται με φιλία με τον κ. Θεοδωράκη, καθώς ανήκε στην πρώτη ομάδα που συγκρότησε την ιστοσελίδα γνώμης Protagon και χρησιμοποιώντας τον στίχο από το τραγούδι του Γιάννη Αγγελάκα «Σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ» έστειλε το μήνυμά της. Μήνυμα συμπαράστασης απέστειλε μεέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ο Γιάννης Ραγκούσης.

Ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, κ. Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση για την περιπέτεια υγείας του Σταύρου Θεοδωράκη: “Εύχομαι από καρδιάς περαστικά στον Σταύρο Θεοδωράκη, να είναι γερός για να μπορώ να του την “λέω” και να διαφωνούμε. Είπαμε, η ζωή θα ήταν πολύ βαρετή αν συμφωνούσαμε όλοι σε όλα και φίλοι και αντίπαλοι να είναι γεροί, ώστε να μπορούμε να αντιμαχόμαστε με τις ιδέες μας έκαστος”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα