Εποχή Δέλλα στον Ατρόμητο!

Η διοίκηση του Ατρόμητου Αθηνών παρουσίασε με καμάρι έναν πρωταθλητή Ευρώπης! Ο Τραϊανός Δέλλας είναι και επίσημα πια προπονητής του «μπλε» συλλόγου και στις πρώτες του δηλώσεις αναφέρθηκε στη σημασία που έχει να ανακάμψει η ομάδα ψυχολογικά και στη συνέχεια να γίνει δουλειά στην τακτική.

Μετά την παρουσίασή του από τη διοίκηση, ο Δέλλας μίλησε για πρώτη φορά ως προπονητής του Ατρόμητου:

«Καταρχάς να σταθώ στην κουβέντα που είπε ο πρόεδρος ότι σε αυτή την καινούρια προσπάθεια θέλουμε τους πάντες δίπλα και γύρω από την ομάδα. Νομίζω ότι αυτό είναι το μείζον αυτή την στιγμή. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ατρόμητου για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου ώστε να με προσεγγίσει σαν πρώτη επιλογή και αυτό έγινε αφού λύθηκε η συνεργασία με τον προηγούμενο προπονητή. Για μένα αυτό είναι πολύ σημαντικό επειδή δείχνει κάποια πράγματα. Δεν θα μπορούσα ποτέ να κάνω συζήτηση με ομάδα που έχει ήδη προπονητή.

Από εκεί και πέρα η περίοδος που περνάει ο Ατρόμητος δεν είναι η καλύτερη αλλά βρίσκομαι εδώ επειδή πιστεύω στο υλικό της ομάδας. Ο Ατρόμητος έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, πάντα είχε. Θα προσπαθήσουμε μέσα από πολύ δουλειά και αυτή είναι και η δική μου φιλοσοφία, να επαναφέρουμε την ομάδα και να την φτάσουμε εκεί που αξίζει πραγματικά.

Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που ανέκαθεν πρωταγωνιστούσε και έπαιζε και καλό ποδόσφαιρο. Αυτός είναι και ο δικός μου στόχος. Βέβαια το πρώτο ματς είναι πολύ κοντά και απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο. Πολύ λίγα πράγματα μπορώ να αλλάξω αυτή τη στιγμή. Αυτό που σίγουρα θα αλλάξει είναι ψυχολογία των παικτών και μέσα από αυτή να χτίσουμε αυτή την επανεκκίνηση. Ξέρετε ότι δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια, είμαι άνθρωπος που θέλω να μιλάω μέσα από τη δουλειά μου και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω κι εδώ.

Αλλά για να κάνω καλά τη δουλειά μου θα πρέπει να έχω συμπαραστάτες και τη διοίκηση και πολύ περισσότερο τους παίκτες μου. Θα πρέπει να δουλέψουμε και στο κομμάτι της ψυχολογίας αλλά και σε αγωνιστικά ζητήματα ούτως ώστε να βγάλουμε την ομάδα από τέλμα που έχει έρθει το τελευταίο διάστημα. Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται αρκεί να το θέλεις και να αγαπάς αυτό που κάνεις. Επομένως όλοι μαζί πρέπει να δουλέψουμε και να σκύψουμε το κεφάλι και να προχωρήσουμε μπροστά»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα