«Εποχή τεχνοκρατών» στο Χαριλάου!

Με 67 ψήφους έναντι των 44 που απέσπασε το Γιώργος Αρβανιτίδης, ο Άλεξ Κάλας παραμένει ο διοικητικός ηγέτης του Γ.Σ. Άρης Θεσσαλονίκης και ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν έχει ήδη μπει στις ράγες.

Εντός των ημερών επισημοποιείται η συμφωνία με τον Μπάμπη Τεννέ προκειμένου να ξεκινήσει ο αγωνιστικός προγραμματισμός, ωστόσο για μία ή δύο ακόμη εβδομάδες προέχουν οι νομικοί αγώνες, καθώς ο Κάλας επιμένει πως η ομάδα του μπορεί να αγωνιστεί από φέτος στη Football League, εκμεταλλευόμενος τις τιμωρίες που θα προκύψουν όταν τελεσιδικήσουν αποφάσεις σχετικά με ομάδες της Super League (κυρίως της Κέρκυρας).

Το νομικό επιτελείο του Άρη ισχυρίζεται πως η τιμωρία στην περίπτωση παρένθετου προσώπου σε Δ.Σ. ομάδας οδηγεί αυτομάτως μία εταιρία στη διάλυση και στη Football League 2 και ως εκ τούτου, ανοίγει μία θέση για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Όπως και να έχει ο Κάλας δήλωσε πως ο Άρης δεν μπορεί να έχει τη δυναμική του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ και πως πρέπει να δουλέψουν άπαντες σκληρά για να επιστρέψει ο Άρης εκεί που του αξίζει.

Πρέπει να σημειωθεί πως ο Κάλας έχει εξηγήσει σε όλους τους τόνους πως βλέπει την ενασχόλησή του με τον Άρη ως επιχειρηματικό πρότζεκτ και πως ταυτίζει τις επιτυχίες του συλλόγου με την οικονομική ανέλιξη της εταιρίας (όταν αυτή γίνει ΠΑΕ), κάτι που δεν έχει ηχήσει καλά στα αυτιά των οργανωμένων του Άρη που για την ώρα δεν φαίνεται να στηρίζουν το πρότζεκτ του Κάλας. Πάντως, οι προσταγές της UEFA είναι πλέον συγκεκριμένες και μόνο υπό το πρίσμα του Financial Fair Play λειτουργούν πλέον τα πράγματα στις ευρωπαϊκές επαγγελματικές ομάδες, κάτι που μάλλον ταιριάζει με το όραμα του Κάλας. Άλλωστε, τι πρόβλημα υπάρχει αν μπορέσει ο επιχειρηματίας να φέρει ένα σωρό χορηγούς προκειμένου να έχει κέρδη και παράλληλα με αυτά να χρηματοδοτεί σωστά και την ομάδα για να πρωταγωνιστεί;

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα