«Επόμενη στάση… Πολιτεία»

Παρά το γεγονός ότι στη χθεσινή Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ ξεκαθαρίστηκε πως δεν προβλέπεται κάποια αλλαγή στην επικείμενη αναδιάρθρωση, η Συντονιστική Επιτροπή των ομάδων της Γ’ Εθνικής είναι αποφασισμένη να συνεχίσει τον αγώνα της, φτάνοντας μέχρι την Πολιτεία, προκειμένου να ασκηθεί πίεση και να ανατραπεί το σκηνικό.

Αναλυτικά η ενημέρωση της συντονιστικής:

«Η Συντονιστική Επιτροπή των ομάδων της Γ’ Εθνικής μετά και την σημερινή Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ δηλώνει προς πάσα κατεύθυνση και ιδιαίτερα προς την δύναμη της που είναι ο όγκος των ομάδων που την στηρίζουν, ότι ο αγώνας για την δικαίωση των αιτημάτων μας θα συνεχιστεί απτόητος! Ήρθε ο καιρός, οι ίδιοι οι σύλλογοι να πάρουν την υπόθεση της αναβάθμισης του ελληνικού ερασιτεχνικού ποδόσφαιρου στα χέρια τους! Αναφορικά με την σημερινή Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ έχουμε να δηλώσουμε τα έξης:

Δεν περιμέναμε φυσικά από την ηγεσία της Ομοσπονδίας να δείξει ένα πιο διαλλακτικό τρόπο συμπεριφοράς απέναντι μας σήμερα. Με θεματοφύλακα τον κ. Τζανόπουλο και με ιδιωτικούς φρουρούς, όχι μόνο δεν μας έδωσαν τον λόγο, αλλά μας απαγόρευσαν ακόμη και την παρουσία μας στον όροφο οπού συνεδρίαζαν. Ο δε κ. Τζανόπουλος στο ειρηνικό αίτημα μας να διαβαστεί ένα ψήφισμα που επιδώσαμε στην Γενική Συνέλευση δήλωσε χωρίς κανένα λόγο ότι θα μας μηνύσει στον αθλητικό εισαγγελέα κ. Λακαφώση! Γιατί; Προφανώς επειδή αγαπάμε το ποδόσφαιρο… Πληροφορούμε με λύπη μας τις ομάδες ότι εκτός των εξαιρέσεων που θα αναφέρουμε παρακάτω, οι Πρόεδροι των Ενώσεων παρουσιαστήκαν άβουλοι, αδιάφοροι ακόμα και αρνητικοί (ορισμένοι) στην υπεράσπιση των συμφερόντων των σωματείων. Και να φανταστεί κάνεις ότι περισσότεροι από 30 Πρόεδροι ΕΠΣ τηλεφωνικά κι επανειλημμένα μας είχαν δηλώσει ότι είναι θετικοί στο αίτημα μας κι ότι θα το ψήφιζαν στην Γενική Συνέλευση. Ήταν οι ίδιοι όμως που γνώριζαν ότι το θέμα δεν θα τιθόταν σε ψηφοφορία. Διγλωσσία και κοροϊδία, καθώς ούτε καν νύξη δεν έκαναν για το ζήτημα! Για να μην πάρει όλους η “μπάλα” όμως, οφείλουμε ένα ευχαριστώ στον Πρόεδρο της ΕΠΣ Λάρισας κ. Γρηγορίου, ο οποίος μετέφερε ο ίδιος το ψήφισμα μας στην Γ/Σ, αναδεικνύοντας το θέμα μας, αλλά και στους κ.κ. Χατζηαποστόλου (ΕΠΣ Κιλκίς), Κουνδουράκη (ΕΠΣ Ρεθύμνου), Σιγαλα (ΕΠΣ Κυκλάδων), Τσικριτζή (ΕΠΣ Κορινθίας) και Τριανταφύλλου (ΕΠΣ Καστοριάς) που δήλωσαν εγγράφως την στήριξη τους στα αιτήματα μας, καθώς και στους κ.κ. Χατζησαρόγλου (ΕΠΣ Δράμας) και Αντωνιάδη (ΕΠΣ Φλώρινας) που μας στήριξαν εμπράκτως. Από τους υπόλοιπους, μόνο λόγια…

Η συνέχεια για εμάς ακούει στο όνομα Πολιτεία. Ας γνωρίζουν οι σύλλογοι που είναι μαζί μας, ότι ακόμη και κατά την διάρκεια της Γεν. Συνέλευσης της ΕΠΟ, υψηλοί πολιτειακοί κύκλοι επικοινώνησαν μαζί μας, δήλωσαν την συμπαράσταση τους και παράλληλα μας μετέφεραν ότι το θέμα μας είναι στην προτεραιότητα τους. Υπενθυμίζουμε ότι η αναδιάρθρωση που από πέρσι επιχειρεί η ΕΠΟ έχει προέλθει από νομοσχέδιο που ψηφίστηκε στη Βουλή. Ως εκ τούτου, μια τροπολογία αρκεί. Ευχόμαστε στην ηγεσία της Ομοσπονδίας καλό ταξίδι στη Βραζιλία και στην Εθνική Ομάδα κάθε επιτυχία στο Μουντιάλ. Εμείς θα είμαστε πάλι εδώ να καθίσουμε στο τραπέζι για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου…».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα