Επόμενος στόχος… ο Αναστασίου!

Ο Μάρκους Μπεργκ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και οι ανανεώσεις με τους περισσότερους παίκτες ολοκληρώθηκαν με επιτυχία. Τι απομένει; Ο… Γιάννης Αναστασίου!

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει ενημερώσει ήδη τον Έλληνα τεχνικό, πως το αμέσως επόμενο διάστημα θα τον καλέσει στο γραφείο του προκειμένου να συζητήσουν τους όρους για την επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας, τουλάχιστον μέχρι το 2018! Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» ποντάρει πολλά στην παρουσία του Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο της ομάδας, ενώ με χαρά του διαπίστωσε πως ο Έλληνας τεχνικός έχει άρτια συνεργασία και κοινή φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο τόσο με τον Τάκη Φύσσα, όσο και με τον Λεωνίδα Βόκολο, οι οποίοι έχουν αναλάβει την οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος και τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, καθώς υπάρχει αμοιβαία διάθεση για τη συνέχιση της συνεργασίας τους, ενώ δεν τίθεται οικονομικό θέμα. Το νέο συμβόλαιο του Αναστασίου θα είναι βελτιωμένο σε όλα τα επίπεδα, σημάδι αναγνώρισης του έργου και του ταλέντου του από τη διοίκηση του «τριφυλλιού».

Παράλληλα, στον Παναθηναϊκό σκέφτονται να φωνάξουν και τον Ντάνιελ Πράνιτς για ένα συμβόλαιο, όπως και τον Μλάντεν Πέτριτς. Οι δύο Κροάτες έχουν «δεθεί» με την ομάδα και εμφανίζονται σαφώς βελτιωμένοι την τρέχουσα περίοδο, ενώ παίκτες με την αξία τους δύσκολα βρίσκονται στο μεταγραφικό παζάρι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα