Επόμενο «θύμα» ο Γιώργος Καραγκούνης!

Ξεκίνησε με τον Τάκη Φύσσα. Ακολούθησε ο Κλαούντιο Ρανιέρι. Ποιος θα είναι ο επόμενος; Η απάντηση δόθηκε… Ο Γιώργος Καραγκούνης!

Η ηγεσία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας επιμένει στην τακτική των σπασμωδικών κινήσεων, με μοναδικό στόχο την αποποίηση κάθε ευθύνης. Μετά το φιάσκο με τις αλλαγές στο τιμ της Εθνικής ομάδας, ο Γιώργος Σαρρής και η παρέα του επιχειρούν να στρώσουν από τώρα το… έδαφος, για τον επόμενο «αποδιοπομπαίο τράγο», ο οποίος θα χρεωθεί τις ευθύνες μίας πιθανής αποτυχίας.

Ο Γιώργος Καραγκούνης, αν και βρίσκεται μόλις στα πρώτα του βήματα ως παράγοντας, επωμίστηκε την ευθύνη ανεύρεσης του νέου προπονητή για την Εθνική ομάδα. Εκείνος θα επιλέξει τους υποψήφιους, εκείνος θα μιλήσει μαζί τους, εκείνος θα καταλήξει στην τελική επιλογή.

Αυτή είναι η λύση που πρόκρινε η διοίκηση της ΕΠΟ, η οποία, πλέον, φροντίζει μόνο για ένα και μοναδικό πράγμα. Την αποφυγή των ευθυνών της. Ο Γιώργος Σαρρής, όπως προετοίμασε τις προηγούμενες μέρες την αποπομπή του Κλαούντιο Ρανιέρι και απλά… ανέλαβε την ευθύνη της επιλογής και όχι της διαμόρφωσης μίας γενικότερης κατάστασης που επικρατεί στην Ομοσπονδία, έτσι και τώρα ετοιμάζει το επόμενο «θύμα», φορτώνοντας τον μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή με αρμοδιότητες, τις οποίες δεν γνωρίζει και δεν έχει δοκιμαστεί σε κανένα επίπεδο.

Η διοίκηση της ΕΠΟ και προσωπικά ο Γιώργος Σαρρής, δίνουν ρεσιτάλ ανευθυνότητας, καταφεύγοντας σε σωρεία λαθών, τα οποία, βεβαίως, αποδεικνύονται καταστροφικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα. Μία παρέα ελάχιστων παραγόντων, με τα μικροσυμφέροντά τους να επικρατούν της αποστολής τους, επιμένουν να κρατούν «όμηρο» το ελληνικό ποδόσφαιρο, οδηγώντας το σε χειρότερο σημείο, απ’ ότι βρισκόταν το… 2004, πριν το θαύμα του Euro της Πορτογαλίας.

Αυτά που συμβαίνουν στην ΕΠΟ δεν απαντώνται ούτε σε ερασιτεχνικά σωματεία. Το ποδόσφαιρο είναι μπλεγμένο σε διάφορες υποθέσεις, ο ίδιος ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ελέγχεται από την ελληνική δικαιοσύνη, η Εθνική ομάδα παραπαίει, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Γιώργος Καραγκούνης, αναλαμβάνει χρέη μάνατζερ (!!!) και η απαξίωση του αθλήματος κτυπάει «κόκκινο». Κατά τα άλλα, ο Γιώργος Σαρρής έχει πετύχει στο έργο του και θα πρέπει – κατά τον Βούρβαχη – να τον κρατήσουν με το… ζόρι στην προεδρία της Ομοσπονδίας, διότι είναι… αδικημένος!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα