“Επώδυνη η συμφωνία και αχρείαστα τα μέτρα”

Ο Κώστας Χρυσόγονος “χτύπησε” ξανά και με νέες δηλώσεις του εξέφρασε την απογοήτευσή του για τη συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές ενώ είπε το τι πρέπει να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ για να μεγαλώσει ως κόμμα. 

Μιλώντας στο ραδιόφωνο north 98 για τη συμφωνία ,τα μέτρα και τα αντίμετρα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε : Το κακό είναι οτι τα μέτρα ειναι οριζόντια, τα αντίμετρα είναι επιμέρους και τελούν υπο αίρεση. Άρα η συμφωνία είναι επώδυνη και προσθέτει μέτρα που λόγω της υπερ απόδοσης , δημοσιονομικά ήταν αχρείαστα.

 

Ταυτόχρονα ανέφερε ο ίδιος πως επαναδραστηριοποιείται η σοσιαλιστική τάση του ΣΥΡΙΖΑ όπως άλλωστε προβλέπει το καταστατικό του κόμματος και πρόσθεσε λέγοντας : Μέσα στο πλαίσιο λειτουργίας του καταστατικού του ΣΥΡΙΖΑ επανασυστήνουμε την σοσιαλιστική τάση οπως την είχαμε ιδρύσει το 2011 -2012 με ανθρώπους και στελέχη προερχόμενα απο τον προοδευτικό χώρο.

“Αν ο ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα θέλει να μακροημερεύσει, να ανοίξει τις πόρτες του και να κάνει μαζικές εγγραφές μελών”

Κοινή συνισταμένη ολων μας, είναι να μεγαλώσει κομματικά ο ΣΥΡΙΖΑ και οχι τώρα που τα μέλη του είναι μερικές μόνο χιλιάδες και έχει περιοριστεί. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα θέλει να μακροημερεύσει τότε θα πρέπει να ανοίξει τις πόρτες του και να κάνει μαζικές εγγραφές μελών διότι αν συρρικνωθεί τότε οργανωτικά δεν θα έχει μέλλον.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος, χαρακτήρισε πολύ θετική την νίκη του Μακρόν για όλη την Ευρώπη γιατί διαφορετικά θα διαλυόταν αν επικρατούσαν οι ακροδεξιές δυνάμεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα