Εργαζόταν ως σοφέρ στην Αμερική για τα ως προς το ζην Έλληνας ηθοποιός

Στη Μέκκα του κινηματογράφου έχει μετακομίσει τα τελευταία χρόνια ο Έλληνας ηθοποιός, θέλοντας να κάνει πραγματικότητα τα μεγάλα του όνειρα. Έχοντας καταφέρει ήδη πάρα πολλά, δεν ξεχνάει τις δύσκολες μέρες που πέρασε στην Αμερική όπου συνεχίζει να ζει, όταν χρειάστηκε να κάνει πολλές δουλειές για να βγάλει τα έξοδα της καθημερινότητας, όσο έτρεχε από κάστινγκ σε κάστινγκ για να κερδίσει έναν ρόλο. Σε συνέντευξή του στο People ο Χρήστος Βασιλόπουλος εξομολογήθηκε τις άγνωστες πτυχές της ζωής του στο Λος Άντζελες.

Έχεις απογοητευτεί στο L.A;

Έχω φτάσει στο σημείο να απογοητευτώ. Αλλά κάτι γίνεται, και εκεί που δεν έχω κλείσει κάποια δουλειά, σαν η ζωή να μου δίνει ένα σημάδι και να μου λέει «είσαι καλά εδώ, μη φύγεις, καλά τα πας». Είναι πολύ βασικό ότι πάντα βρίσκομαι σε νερά που δεν ξέρω γιατί εκεί μπορώ να είμαι πιο δημιουργικός.

Στην Αμερική έχεις περάσει από αμέτρητες οντισιόν. Πως διαχειρίζεσαι την απόρριψη;

Οι οντισιόν εκεί είναι πολύ γρήγορες γιατί έχουν πάρα πολύ κόσμο και ο ανταγωνισμός είναι ακόμα μεγαλύτερος. Το να κάνεις επιτυχία στην Αμερική είναι ένας συνδυασμός σωστού timing, ταλέντου, γνωριμίας, σωστού ρόλου, ενέργειας. Αν λείπει κάτι από αυτή τη συνταγή δεν έχει πετύχει το φαγητό.  Πολεμάς το θέμα της απόρριψης με το γεγονός ότι αυτό είναι μέρος της διαδικασίας.  Έχω ξεπεράσει τα θέματα με το Εγώ μου. Ήρθε μια δύναμη και μου είπε «χαλάρωσε λίγο. Συνέχισε να ονειρεύεσαι αλλά να ξέρεις ότι θέλει δουλειά όλο αυτό». Δεν υπάρχουν στο Χόλυγουντ παραδείγματα ηθοποιών που έγιναν σταρ από τη μια μέρα στην άλλη. Σαφώς και η απόρριψη σε επηρεάζει αλλά εγώ προσπαθώ να έχω τη ρουτίνα μου από την οποία δεν βγαίνω και αν δεν πάρω μια οντισιόν λέω «δεν πειράζει πάμε στην επόμενη». Σκέψου ότι έχω φτάσει στην τελική ακρόαση που είναι δυο άτομα και δεν έχω πάρει το ρόλο -ήταν για το σίριαλ «super girl». Έχει τύχει να πάω 5 φορές σε ακρόαση για το «black list» και πάλι να μην πάρω το ρόλο. Φαντάσου την ψυχολογία σου μετά.  Αλλά στη δουλειά αυτή ξέρεις ότι δεν την παίρνει πάντα ο καλύτερος. Όλο αυτό είναι ένα παιχνίδι του μυαλού: ή προχωράς στη δουλειά ή γυρνάς πίσω. Ο περισσότερος κόσμος που επιστρέφει  είναι γιατί δεν αντέχει να φάει όλη αυτή την απόρριψη. Αλλά πιστεύω ότι στο τέλος δικαιώνεσαι.

Σου έχει τύχει να ξεμείνεις από λεφτά;

Βέβαια, έχω μείνει με 5 δολάρια στο λογαριασμό μου αλλά έχω μάθει να ζω το ίδιο καλά είτε με 5 δολάρια είτε 5000 δολάρια. Για μένα τα λεφτά απλά αλλάζουν χέρια. Προς το παρόν βγάζω ακόμα λεφτά για να συντηρούμαι. Όταν είναι να έρθουν τα πολλά λεφτά, θα έρθουν.

Έχεις κάνει άλλες δουλειές στην Αμερική για να επιβιώσεις;

Εννοείται.  Έχω δουλέψει πόρτα σε μαγαζί, έχω βάλει το σπίτι στο airbnb, έχω δουλέψει ως οδηγός σε ιδιωτικά αυτοκίνητα. Όποιος λέει ότι δεν έχει κάνει άσχετη δουλειά στο L.A. λέει ψέματα!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα