«Ερυθρόλευκη καταιγίδα» έπληξε τα Γιάννινα, 5-1 ο Ολυμπιακός

Μισή ώρα και… κάτι δευτερόλεπτα είχε διάρκεια η αντίσταση του ΠΑΣ Γιάννινα. Από το 31’ και μετά επλήγη από την… ερυθρόλευκη καταιγίδα, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 5-1 από τον Ολυμπιακό, ο οποίος έδειξα να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει του αγώνα με την Άρσεναλ για το Champions League.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έδωσε τη μάχη του στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά δεν κατάφερε να μείνει όρθιος περισσότερα από 31 λεπτά. Ο Κασάμι ήταν εκείνος που άνοιξε τον χορό των γκολ, για να ακολουθήσει ο Φορτούνης στο αμέσως επόμενο λεπτό (32’).

Στο 42’, ήταν η σειρά του Μποτία να σκοράρει, πετυχαίνοντας το 3-0 για τους γηπεδούχους. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ, το τέταρτο για τους «ερυθρόλευκους», στο 52’, με αυτογκόλ που σημείωσε ο Τζημόπουλος. Η… καταιγίδα είχε μεγάλη διάρκεια για τους Ηπειρώτες, καθώς στο 72’, ο Ντουρμάζ με πέναλτι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0. Οι Γιαννιώτες κατάφεραν μόνο να μειώσει σε 5-1 με τον Λίλα, στο 86’.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Παπαδόπουλος, με βοηθούς τους Γρέβενη και Σταυρουλάκη. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Μαζουακού, Ριβέρα και Σαλίνο.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Μαζουακού, Μποτία, Σιόβας, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φορτούνης, Ντουρμάζ, Σεμπά, Ιντέγε
ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Τζημόπουλος, Μανιάς, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Μπέριος, Ακόστα, Λίλα, Στρούνα, Τσάβες, Νανταλες

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα