Ερωτήματα για την απουσία του Αμπιντάλ

Μέχρι σήμερα υπήρχαν κυρίως ψίθυροι αναφορικά με το μέλλον του Ερίκ Αμπιντάλ στον Ολυμπιακό, ωστόσο, μετά και το δημοσίευμα της El Mundo Deportivo, τα ερωτήματα σχετικά με τον Γάλλο σέντερ μπακ έχουν αυξηθεί και διατυπώνονται πιο ευθέως από ποτέ.

Συγκεκριμένα, το σίγουρο είναι ότι αυτή τη στιγμή ο 35χρονος βρίσκεται στη Βαρκελώνη εκμεταλλευόμενος το ρεπό που έχει δώσει ο Μίτσελ στους παίκτες του, ώστε να δει την οικογένειά του.

Παρ’ όλα αυτά, το ταξίδι του «πυροδότησε» τη φήμη ότι ο άσος του Ολυμπιακού θα συναντηθεί με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα για να αποσαφηνιστεί ο ρόλος που θα έχει στους Καταλανούς.

Αυτή η πληροφορία, όμως, δεν επιβεβαιώνεται ούτε από την πλευρά του παίκτη ούτε της ομάδας της Βαρκελώνης.

Επιπρόσθετα, αυτές τις μέρες πραγματοποιείται μια εκδήλωση για την πορεία ενός βιβλίου και πέρυσι ο παρουσιαστής της παρουσίασης ήταν ο Ερίκ Αμπιντάλ. Φέτος, ήταν ένας εκ των ομιλητών, αλλά αποφασίστηκε να μην δώσει το «παρών» για να μην ερωτηθεί για τις φήμες των τελευταίων ημερών.

Σε κάθε περίπτωση, η κρίσιμη περίοδος που θα αποσαφηνιστεί το τι μέλλει γενέσθαι με τον Αμπιντάλ είναι μεταξύ Δεκεμβρίου και Ιανουαρίου, αφού θα έχει και τη δυνατότητα ο Ολυμπιακός να αναπληρώσει το κενό στο κέντρο της άμυνας σε περίπτωση που ο Γάλλος αποσυρθεί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα