«Ερωτεύομαι χωρίς δεύτερες σκέψεις»

Η Ιωάννα Παππά παραχώρησε στο περιοδικό «ΟΚ!» μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της και αναφέρθηκε στον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της!

«Αν ένας άντρας με γοητεύσει και αποφασίσω να σχετιστώ μαζί του, είναι θαρραλέο να μπορώ να στηρίξω την επιλογή μου με ό,τι κι αν συνεπάγεται αυτό», τονίζει η Ιωάννα Παππά, προσθέτοντας ότι «Για μένα είναι τιμητικό να στηρίζεις τον άνθρωπο που είναι δίπλα σου και να μην ντρέπεσαι, να μη νιώθεις ότι εκτίθεσαι μαζί του. Κι όταν αναφέρομαι στην έκθεση εννοώ να μην ξεπερνάμε το μέτρο ή να χρησιμοποιούμε τη σχέση μας για άλλους λόγους, όπως είναι η προβολή. Εκεί αισθάνεσαι εκτεθειμένος. Εκεί υπάρχει κίνδυνος».

Μιλώντας στο Οκ και ειδικότερα για το αν είναι συνέχεια ερωτευμένη, λέει: «Το είπα με αφορμή τη Μαρία Πολυδούρη που υποδυόμουν στο θέατρο Βασιλάκου, μια ποιήτρια που έγραψε πολύ για τον έρωτα και τον θάνατο. Όταν ένας άνθρωπος ερωτευτεί, δεν μπορεί παρά να νιώθει παραδομένος σε αυτό. Αλλιώς δεν νομίζω ότι είναι έρωτας, είναι κάτι άλλο. Δεν είμαι άνθρωπος που ερωτεύεται εύκολα, αλλά όταν αυτό συμβαίνει γίνεται στον απόλυτο βαθμό. Ερωτεύομαι χωρίς δεύτερες σκέψεις. Κάτι που φυσικά, περιλαμβάνει συχνά το ενδεχόμενο της ματαίωσης, το ρίσκο. Ο έρωτας δεν εμπεριέχει εγωισμό, αλλά αυταπάρνηση. Αποβάλλω τις αντιστάσεις. Μόνο έτσι μπορώ να προσεγγίσω τις πραγματικές διαστάσεις του έρωτα. Διαφορετικά μιλάμε για μια κατασκευασμένη ιστορία. Ο έρωτας είναι εξιδανικευμένος στο μυαλό μου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα