«Εσείς δεν με στηρίξατε καθόλου»

Υπό παραίτηση τελεί ακόμα ο Άγγελος Αναστασιάδης, καθώς μετά τη χθεσινή δήλωσή του μετά το ματς με τον ΟΦΗ, η διοίκηση δεν έχει πάρει θέση για το μέλλον του τεχνικού της ομάδας.

Όπως είναι φυσιολογικό στη σημερινή προπόνηση, το κλίμα δεν ήταν και το καλύτερο και ο Άγγελος Αναστασιάδης εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη συμπεριφορά των παικτών του και δεν φοβήθηκε να πει «σκληρές» κουβέντες.

«Δεν με στηρίξατε καθόλου. Εγώ ήμουν πάντα εδώ για εσάς. Μετά τη νίκη με τον Ολυμπιακό ψηλώσατε. Έπρεπε να έχω φύγει μετά το παιχνίδι με την Τρίπολη, αλλά έμεινα για εσάς», τους είπε μεταξύ άλλων και πλέον αναμένεται η απόφαση του Ιβάν Σαββίδη.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την… επίσκεψη αντιπροσωπείας οπαδών του «Δικεφάλου» στα γραφεία της ΠΑΕ, πλην του Ζήση Βρύζα, υπήρξε συζήτηση και με τους Αθανασιάδη, Σαλπιγγίδη.

Οι οπαδοί ρώτησαν επίμονα τους δύο ποδοσφαιριστές να απαντήσουν στο αν υπάρχουν προβλήματα στις μεταξύ τους σχέσεις ή στη συνεργασία του με τον Άγγελο Αναστασιάδη.

«Δεν υπάρχουν προβλήματα μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας. Δεν είμαστε μαλωμένοι ούτε μεταξύ μας, ούτε με τον προπονητή. Κάποιες τριβές μπορεί να υπάρχουν πάνω στην καθημερινή δουλειά, αλλά αυτά είναι ανθρώπινα, συμβαίνουν παντού και ξεπερνιούνται. Δεν είναι κάτι που μένει», τόνισαν οι δύο παίκτες.

Επίσης, εξέφρασαν τη στεναχώρια που έχει όλη η ομάδα για την πορεία του “δικεφάλου” το τελευταίο χρονικό διάστημα: «Εμείς οι ποδοσφαιριστές ήμασταν που με τις εμφανίσεις μας δημιουργήσαμε μεγάλες προσδοκίες, εμείς οι ίδιοι που έχουμε τώρα τα άσχημα αποτελέσματα. Ψάχνουμε και εμείς να βρούμε τι φταίει και θα κάνουμε τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια για να ξεπεράσουμε αυτήν την δύσκολη περίοδο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα