ΕΤΕ: Δυνατότητα πληρωμής εισφορών σε ΕΤΑΑ μέσω Simple Pay

Η Εθνική Τράπεζα, στο πλαίσιο του συνεχούς εμπλουτισμού των συναλλαγών πληρωμών που προσφέρει στους ασφαλισμένους, παρέχει πλέον τη δυνατότητα πληρωμής εισφορών στο Ε.Τ.Α.Α. – Τομέα Ασφάλισης Νομικών (πρώην Ταμείο Νομικών) και στο Ε.Τ.Α.Α. – Τομέα Επικουρικής Ασφάλισης Δικηγόρων (Τ.Ε.Α.Δ.) με τη χρήση χρεωστικών και πιστωτικών καρτών τόσο της Εθνικής Τράπεζας όσο και των άλλων τραπεζών.

Η δυνατότητα αυτή παρέχεται στους πλέον των 58.000 ασφαλισμένους του Ταμείου μέσω της ηλεκτρονικής πύλης πληρωμών i-bank Simple Pay της Εθνικής Tράπεζας (ιστότοπος www.simplepay.gr).

Η εγγραφή στην υπηρεσία www.simplepay.gr είναι εύκολη, γρήγορη και δωρεάν. Πέρα από τα Ασφαλιστικά Ταμεία, το i-bank Simple Pay διαθέτει μεγάλο εύρος διαθέσιμων πληρωμών σε φορείς όπως ΔΕΚΟ, Δημόσιες Υπηρεσίες, Ασφαλιστικές Εταιρείες, Εταιρείες Κινητής & Σταθερής Τηλεφωνίας κ.ά.

Οι χρήστες της υπηρεσίας i-bank Simple Pay, απολαμβάνουν σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως εξοικονόμηση χρόνου, καθώς πραγματοποιούν τις πληρωμές τους, οποιαδήποτε στιγμή, από το σπίτι ή το γραφείο, με υψηλό επίπεδο ασφάλειας και μηδενικές ή πολύ χαμηλές χρεώσεις.

Στη διάθεση των ασφαλισμένων παραμένει η δυνατότητα πληρωμής των εισφορών τους στο Ε.Τ.Α.Α. – Τομέα Ασφάλισης Νομικών (πρώην Ταμείο Νομικών) και στο Ε.Τ.Α.Α. – Τομέα Επικουρικής Ασφάλισης Δικηγόρων (Τ.Ε.Α.Δ.) μέσω των Καταστημάτων της Εθνικής Tράπεζας (με χρήση μετρητών ή χρέωση λογαριασμού), καθώς και μέσω της εφαρμογής i-bank Internet Banking (με χρέωση λογαριασμού και σύντομα με χρέωση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας της Εθνικής Τράπεζας).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα