Ετοιμάζει βαλίτσες για Λονδίνο ο Κασίγιας!

Μία ακόμη ηχηρή μεταγραφική κίνηση βρίσκεται στα σκαριά το φετινό καλοκαίρι. Σύμφωνα με αναφορές στη Γαλλία, η Άρσεναλ του Αρσέν Βενγκέρ ήρθε σε συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Ικέρ Κασίγιας!

Το ενδιαφέρον των Λονδρέζων για τον διεθνή Ισπανό πορτιέρο έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες και όπως όλα δείχνουν, θα έχει ευτυχή κατάληξη. Το γεγονός ότι το θέμα δημοσιεύεται στα γαλλικά ΜΜΕ, έχει τη σημασία του, καθώς ο Αλσατός τεχνικός των «κανονιέρηδων» βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τα MEDIA της πατρίδας του και συνηθίζει τις μεγάλες μεταγραφικές του επιτυχίες, να τις κοινοποιεί πρώτα εκεί και μετά στον υπόλοιπο κόσμο.

Το θέμα δεν έχει διαψευστεί από καμία πλευρά, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη αποκτήσει τον αντικαταστάτη του Ικέρ Κασίγιας, ο οποίος θα είναι ο Κοσταρικανός Κέιλορ Νάβας. Η μεταγραφή του Ισπανού πορτιέρο της Ρεάλ στην Άρσεναλ αναμένεται να προχωρήσει τις αμέσως επόμενες μέρες, καθώς ήταν επιθυμία και του Κασίγιας να αλλάξει περιβάλλον. Ο 33άχρονος τερματοφύλακας φέρεται ήδη να έχει συμφωνήσει με τον Αρσέν Βενγκέρ και για το λόγο αυτό άσκησε πίεση στη διοίκηση της Ρεάλ, προκειμένου να προχωρήσει η υπόθεσή του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα