Ευθεία επίθεση Χατζηαποστόλου στον Σαρρή!

Κατά μέτωπο επίθεση στον Πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή και τους συνεργάτες του, εξαπέλυσε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς, Βασίλης Χατζηαποστόλου, με αφορμή τα όσα συμβαίνουν σε όλα τα κλιμάκια της Εθνικής ομάδας.

Ο άλλοτε αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία», υποστηρίζοντας πως την ευθύνη φέρουν ακέραια εκείνοι που διοικούν και κάλεσε τον Γιώργο Σαρρή να αποχωρήσει από τη διοίκηση. Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου παράγοντα:

«Μέχρι και τον τελευταίο άνθρωπο που ήταν στην Εθνική έδιωξαν και έβαλαν άλλους που εμείς ούτε απ’ έξω δεν αφήναμε να περάσουν. Δεν είναι μόνο ο προπονητής που έδιωξαν ή αυτός που έφεραν. Διέλυσαν το σύστημα. Το μόνο που μπορεί και πρέπει να γίνει, είναι να φύγει η διοίκηση. Αλλά δεν μπορεί να φύγει έτσι εύκολα, είναι εκλεγμένη. Θα πρέπει να καταλάβουν οι άνθρωποι των άλλων Ενώσεων, ποιο είναι το καλό. Αλλά δεν μπορούν, γιατί είναι εξαρτώμενοι οικονομικά από την ΕΠΟ, τώρα που κόπηκαν τα λεφτά της Πολιτείας. Σου λέει ο άλλος, στείλε μου 2.000 να πληρώσω έναν υπάλληλο. Πώς μετά θα τον ρίξεις;».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα