Ευκαιρία μέχρι το καλοκαίρι για Ντουρμάζ!

Η θέληση του Τζίμι Ντουρμάζ να παραμείνει στον Ολυμπιακό και να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που του αναλογούν, δικαίωσαν τον Σουηδό μεσοεπιθετικό, ο οποίος αποφασίστηκε να παραμείνει στην ομάδα τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Ο Ντουρμάζ βρέθηκε στο στόχαστρο τόσο της Φενερμπαχτσέ, όσο και της Γκεντζλερμπιρλιγκί, οι οποίες επιθυμούσαν να εντάξουν τον τουρκικών καταβολών ποδοσφαιριστή στο δυναμικό τους, με τη μορφή του δανεισμού. Μάλιστα, η «Φενέρ» εμφανιζόταν να προτείνει εναλλακτική λύση, προχωρώντας στην αγορά του έναντι δύο εκατομμυρίων ευρώ.

Η συγκεκριμένη υπόθεση ενδεχομένως να είχε καταλήξει σε συμφωνία, αν στον Ολυμπιακό παρέμενε προπονητής ο Μίτσελ Γκονζάλεθ. Ο Ισπανός έφυγε, στη θέση του ήρθε ο Πορτογάλος Βίτορ Περέιρα και ο προγραμματισμός ανατράπηκε. Ο Ντουρμάζ πήρε την ευκαιρία του στον αγώνα κυπέλλου με τον Τύρναβο, έδειξε ότι έχει μεγάλη όρεξη για μπάλα και η διοίκηση, μετά από εισήγηση και του κόουτς, αποφάσισε να διατηρήσει στο δυναμικό της τον ποδοσφαιριστή και να του δώσει τις ευκαιρίες που του αναλογούν μέχρι το καλοκαίρι.

Από εκεί και πέρα, θα εκτιμηθεί η εικόνα του σε αυτό το διάστημα και θα αποφασιστεί το μέλλον της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό. Ο Ντουρμάζ αποτελεί επένδυση για τους «ερυθρόλευκους», γεγονός που δείχνει να έχει κατανοήσει απόλυτα ο νέος προπονητής της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα