Ευνοϊκές συνθήκες για Κάλα

Δεν θα ήταν υπερβολή να ειπωθεί ότι στην ΑΕΚ περισσότερο ενδιαφέρονται για τον προγραμματισμό της ομάδας στη Football League. Κακά τα ψέματα άλλωστε, η άνοδος στη δεύτερη κατηγορία αποτελεί μια τυπική διαδικασία αφού η διαφορά της «Ένωσης» συγκριτικά με τις άλλες ομάδες της κατηγορίας είναι χαώδης.

Στο πλαίσιο αυτό, η ανάγκη για ενίσχυση εντοπίζεται στην κέντρο της αμυντικής γραμμής που ακόμα και σήμερα σε αυτή αγωνίζεται σε πολλές περιπτώσεις ο Βασίλης Ρόβας που είναι αμυντικό χαφ. Διακαής πόθος είναι ο Χουάν Κάλα που έχει περάσει για έξι μήνες από την ΑΕΚ αλλά τα οικονομικά προβλήματα τον ανάγκασαν να επιστρέψει στη Σεβίλλη. Ο Ισπανός δεν εμφανίζεται αρνητικός να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό των «κιτρινόμαυρων» ακόμα και στη Β’ εθνική, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Με την συγκεκριμένη υπόθεση έχει ασχοληθεί προσωπικά και ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος εκτιμά την ποδοσφαιρική αξία του Κάλα και θεωρεί ότι αποτελεί μια πολύ καλή λύση για την άμυνα. Το συγκεκριμένο γεγονός δείχνει και πόσο «ζεστό» είναι το ενδιαφέρον της «Ένωσης».

Το συμβόλαιό του με τον ισπανικό σύλλογο ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2014, άρα από τον Ιανουάριο μπορεί να συμφωνήσει με όποια ομάδα επιθυμεί.

Σύμφωνα με τη Sportday το συμβόλαιο που του προτάθηκε από την ΑΕΚ ξεπερνούσε τις 200.000 ευρώ ετησίως και αφορά τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Μάλιστα, αν ο Κάλα κάνει πίσω και η ΑΕΚ ανεβάσει την προσφορά της, τότε θα επιτευχθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα