Ευριδίκη-Bob: Οι πιπεράτες αποκαλύψεις για τη γνωριμία τους μέσω Facebook

Την πρώτη τους κοινή συνέντευξη έδωσαν η Ευριδίκη και ο Bob Κατσιώνης, με αφορμή το τραγούδι «Ο πάγος» που έγραψε ο μουσικός για την τραγουδίστρια, και σηματοδότησε τη γέννηση του έρωτά τους.

Το ζευγάρι που μετράει ήδη έξι μήνες σχέσης, όπως αποκάλυψε στο κυπριακό Down Town, η πρώτη τους επαφή έγινε μέσω Facebook.

Ανήκετε σε διαφορετικές μουσικές σκηνές. Εσύ, Ευρυδίκη, εκπροσωπείς το pop-rock κι εσύ  Bob το Heavy Metal. Πώς συναντηθήκατε;

Bob: Καταρχήν, εγώ ήμουν οπαδός της Ευρυδίκης από το 1993. Είναι η αγαπημένη μου τραγουδίστρια, αλλά και η -κατ’ εμέ- ωραιότερη γυναίκα στο παγκόσμιο star system! (χαμογελάει). Ήξερα τη φωνή της από το ραδιόφωνο, αλλά την ερωτεύτηκα όταν έτυχε να δω ένα video clip από το άλμπουμ της «Μίσησέ με». Όταν, το 1994, την είδα και άκουσα να ερμηνεύει για την Κύπρο το «Είμαι άνθρωπος κι εγώ» είχα πάθει σοκ, γι’ αυτό και λέω πάντα ότι είναι το αγαπημένο μου τραγούδι της Eurovision. Στη συνέχεια, έκανα αυτά που κάνει κάθε έφηβος: είχα τις αφίσες της στο δωμάτιό μου, μάζευα αποκόμματα από συνεντεύξεις της και δεν δεχόμουν να μου πει κουβέντα κανένας για την Ευρυδίκη! Ακόμη κι όταν πήγα στο στρατό, θυμάμαι πως πάνω από το κρεβάτι μου είχα αφίσα της και κασέτες με τα τραγούδια της για να με συντροφεύουν. Δεν ήταν, λοιπόν, καθόλου περίεργο να συναντηθούμε και πρέπει να σου πω ότι οι μεταλλάδες, γενικά, σέβονται τη φωνή και τη στάση της και παρόλο που το ρεπερτόριό της ήταν διαφορετικό. Αντιλαμβανόμαστε ότι έχει ένα υπόβαθρο πιο «ψαγμένο».

Ευρυδίκη: Στις 13 Αυγούστου του 2015 μου έστειλε ένα μήνυμα στο Facebook, όπου μου έγραφε: «Μαθαίνω ότι κάνεις ένα καινούριο ξεκίνημα. Θα ήθελα, αν το ήθελες κι εσύ, να συναντηθούμε και να ακούσεις κάποια πράγματα που έχω γράψει για εσένα». Το μήνυμά του με πέτυχε στις διακοπές μου και ομολογώ ότι δημιούργησε μέσα μου την περιέργεια να μάθω τι είχε ετοιμάσει αυτός ο άνθρωπος για εμένα. Έτσι μπήκα στη διαδικασία να ψάξω για εκείνον και για τη μουσική του και ανακάλυψα πως έχει κάνει σπουδαία πράγματα και ότι θεωρείται ένας από 10 καλύτερους κιμπορντίστες του κόσμου!

Bob: Τελικά, στις 30 του ίδιου μήνα, συναντηθήκαμε. Θυμάμαι την ημερομηνία, γιατί δεν μπορώ να ξεχάσω την εικόνα της όταν άνοιξε το ασανσέρ και την είδα να στέκεται απέναντί μου. Για μένα, που ήταν το ίνδαλμά μου, ήταν σχεδόν απίστευτο να τη βλέπω από κοντά και να έρχεται στο σπίτι μου για να ακούσει τη μουσική μου!

ερ

σσσσσ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα