Ευρωπαίος ο Κώστας Μανωλάς!

Παράξενα πράγματα στην Αγία Πετρούπολη. Το Ιατρικό Κέντρο της πόλης που συνεργάζεται με τη Ζενίτ ήταν έτοιμο να υποδεχθεί σήμερα το πρωί τον Κώστα Μανωλά, προκειμένου ο Έλληνας αμυντικός να περάσει από τις κλασικές εξετάσεις και να υπογράψει στη συνέχεια το νέο του συμβόλαιο.

Μόνο που μία μικρή λεπτομέρεια ακύρωσε τον προγραμματισμένο ιατρικό έλεγχο, με τους Ρώσους να διαβεβαιώνουν πως σύντομα το «πρόβλημα» θα λυθεί. Και ποιο ήταν αυτό το πρόβλημα; Ο Κώστας Μανωλάς έμαθε πως θα πληρώνεται σε ρούβλια κάτι που τον… αναστάτωσε, καθώς θέλει να εξαργυρώνει τον ιδρώτα του σε ευρώ.

Οι Ρώσοι σκοπεύουν να δαπανήσουν πολλά χρήματα για τον Μανωλά (περί των 3,5 εκ. ευρώ το χρόνο) και να το να αλλάξουν το νόμισμα ίσως να τους επηρεάσει ελαφρώς, αλλά υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν μπορεί αυτή η λεπτομέρεια να χαλάσει τη μετεγγραφή. Ο δε Μανωλάς, μάλλον ενημερώθηκε από τους ανθρώπους του ότι το… ρούβλι δεν είναι ιδιαίτερα σταθερό νόμισμα και αγχώθηκε. Τις επόμενες ώρες το πρόβλημα αναμένεται να λυθεί. Εννοείται πως την ίδια ώρα δημιουργήθηκαν φήμες που θέλουν την Τσέλσι να έκανε μπάσιμο της τελευταίας στιγμής…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα