ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ: «True Leader» με έναν «στρατηγό» στο… γήπεδό της

Για έκτη χρονιά η Ευρωπαϊκή Πίστη κατέκτησε το βραβείο τής «True Leader» εταιρείας, στο πλαίσιο του αντίστοιχου θεσμού της ICAP GROUP, αποτελώντας μία εκ των 11 επιχειρήσεων που λαμβάνουν τη συγκεκριμένη διάκριση κάθε χρόνο.

Συνεχίζοντας ανελλιπώς να βραβεύεται από την καθιέρωση του θεσμού, η Ευρωπαϊκή Πίστη διακρίθηκε ως μία από τις 72 καλύτερες επιχειρήσεις-ηγέτες στην ελληνική αγορά, σύμφωνα με τα δημοσιευμένα αποτελέσματα των εταιρειών για το οικονομικό έτος 2015, ικανοποιώντας για έκτη συνεχόμενη χρονιά και τις τέσσερις προϋποθέσεις βράβευσης: Κερδοφορία, Αύξηση Προσωπικού, υψηλό Rating πιστοληπτικής ικανότητας και διακεκριμένη θέση της εταιρείας στον κλάδο που δραστηριοποιείται.

Το βραβείο παρέλαβε ο αντιπρόεδρος Δ.Σ. και γενικός διευθυντής Χαρτοφυλακίου της εταιρείας, κ. Ν. Χαλκιόπουλος, ο οποίος δήλωσε σχετικά:
«Είμαστε πολύ υπερήφανοι καθώς για 6η συνεχή χρονιά βρισκόμαστε ανάμεσα στους ηγέτες της ελληνικής οικονομίας. Η ανάδειξή μας ως “True Leader” εταιρεία όλα αυτά τα χρόνια είναι αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης των πελατών και των μετόχων μας, αλλά και της συλλογικής προσπάθειας της διοίκησης, του ανθρώπινου δυναμικού και του Δικτύου Πωλήσεων. Η διοίκηση της εταιρείας θα συνεχίσει να ακολουθεί τους στρατηγικούς, οικονομικούς και λειτουργικούς της στόχους, οι οποίοι προσανατολίζονται στη συνέχιση της αναπτυξιακής και επιτυχημένης πορείας των τελευταίων ετών».

vravefsi_europaikipisti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο αντιπρόεδρος Δ.Σ. & γενικός διευθυντής Χαρτοφυλακίου της Ευρωπαϊκής Πίστης, Ν. Χαλκιόπουλος (δεξιά), παραλαμβάνει το βραβείο από τον αντιπρόεδρο του ΣΕΒ, Κ. Μπίτσιο

 

Η συνάντηση με τον «στρατηγό» Μίμη Δομάζο

Η Ευρωπαϊκή Πίστη, στηρίζοντας έμπρακτα το ελληνικό ποδόσφαιρο και αναγνωρίζοντας τη συνεισφορά και την αξία των ποδοσφαιριστών σε αυτό, συναντήθηκε προ ημερών με τον παλαίμαχο άσο του ποδοσφαίρου Μίμη Δομάζο στο πλαίσιο της παρουσίασης του βιβλίου-λευκώματός του «Μυστικά και άλλες αποκαλύψεις».

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Χρ. Γεωργακόπουλος, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον «στρατηγό» για την ένδοξη καριέρα του στα γήπεδα και για διάφορα μυστικά από όλα τα χρόνια της ενεργού του δράσης με το ποδόσφαιρο, όπως αυτά περιγράφονται στο βιβλίο του. Η Ευρωπαϊκή Πίστη, ως ελάχιστο δείγμα εκτίμησης στο πρόσωπο του Μ. Δομάζου, προχώρησε σε αγορά σημαντικού αριθμού αντιτύπων του συγκεκριμένου βιβλίου.

domazos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το περιεχόμενο του βιβλίου αναφέρεται στην καριέρα του παλαίμαχου άσου, του «στρατηγού» που εξομολογείται πως κατάφερε να παίζει για 24 χρόνια ποδόσφαιρο χωρίς επικαλαμίδες και να μην τραυματιστεί ποτέ, αλλά και σε σημαντικές στιγμές της μεγάλης του καριέρας, με σπάνιο φωτογραφικό υλικό.

Υπενθυμίζεται ότι η Ευρωπαϊκή Πίστη είναι υποστηρικτής της Super League και έχει βραβευθεί από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών για το επίπεδο της συνεργασίας και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα