Εφ΄ όπλου… μπάλα για καλό σκοπό!

Με πρωτοβουλία του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας, Κώστα Ήσυχου, θα διεξαχθεί αύριο ο φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου, μεταξύ της Εθνικής Ομάδας των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας και της μικτής ομάδας Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών του Νομού Λάρισας, ενισχυμένη και από παλαίμαχους παίκτες της Αθλητικής Ένωσης Λάρισας (ΑΕΛ).

Το μήνυμα του αγώνα είναι «στείλε το δικό σου μήνυμα αλληλεγγύης και ελπίδας». Θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Μαΐου 2015 και ώρα 18.00΄, στο στάδιο Αλκαζάρ. Σκοπός της εκδήλωσης αυτής που γίνεται σε συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων, την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης – Τυρνάβου και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αυτισμό, είναι η ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Στη συγκεκριμένη ποδοσφαιρική εκδήλωση, δεν θα υπάρξει εισιτήριο εισόδου στο γήπεδο και η είσοδος για όλους θα είναι ελεύθερη. Για να επιτευχθεί ο φιλανθρωπικός σκοπός της διοργάνωσης, θα μπορούν, όσοι το επιθυμούν, προσερχόμενοι στο Αλκαζάρ να φέρουν μαζί τους και να προσφέρουν, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στις εισόδους του γηπέδου, ρουχισμό και τρόφιμα

Την επιθυμία τους αυτή θα μπορούν επίσης να εκπληρώσουν τις επόμενες μέρες και μέχρι την ημέρα τέλεσης του αγώνα, την Τρίτη 26 Μαΐου, προσκομίζοντας τρόφιμα και ρουχισμό σε ειδικά «καλάθια» που θα υπάρχουν στην Ιερά Μητρόπολη, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας και σε χώρο της 1ης Στρατιάς (αφορά το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό της).

Έχουν καθοριστεί χώροι συλλογής τροφίμων και ρουχισμού στα παρακάτω σημεία:
– Ιωαννίνων 7, Ιε Μητρόπολη Λαρίσης – Τυρνάβου
– Μανωλάκη 9-11, Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λάρισας
– Μανδηλαρά 49, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Φίλων ατόμων με αυτισμό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα