Εύβοια: Γονείς καταγγέλλουν καθηγητή για σεξουαλική παρενόχληση των παιδιών τους

Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες γονιών στα Νέα Στύρα Ευβοίας, καθώς κατηγορούν τον διευθυντή του δημοτικού σχολείου για σεξουαλική παρενόχληση.

Πιο συγκεκριμένα, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων καταγγέλλει τον διευθυντή του σχολείου για άσεμνες χειρονομίες στα παιδιά τους και ζητούν την απομάκρυνση του αλλιώς όπως οι ίδιοι λένε, δεν θα ξαναστείλουν τα παιδιά τους σχολείο.

Μάλιστα, το θέμα έχει φτάσει στην δικαιοσύνη καθώς τρεις από τους γονείς έχουν καταθέσει επώνυμες καταγγελίες εις βάρος του δασκάλου. Επίσης, έχουν απευθυνθεί από τον Οκτώβριο στην διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ευβοίας, που όμως σύμφωνα με τους γονείς, δεν έχει προβεί σε κάποια ενημέρωση.

Στην ραδιοφωνική εκπομπή του Μάνου Νιφλή, στον Realfm 97,8 μίλησε η κ. Κατερίνα Γεωργίου, μητέρα ενός παιδιού που πηγαίνει στο δημοτικό σχολείο Νέων Στύρων και κατήγγειλε ότι «Ήρθε το παιδί μου και μου ανέφερε τι συνέβη με τον διευθυντή του σχολείου. Μετά την καταγγελία της κόρης μου, έμαθα έπειτα από δύο μέρες ότι υπήρχαν κι άλλα τέτοια κρούσματα μέσα στην ίδια τάξη, με παιδιά που ντρέπονταν και φοβόντουσαν να το πουν στους γονείς τους. Οπότε αποφασίσαμε να φωνάξουμε τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για να ενημερώσουμε τους γονείς».

Η ίδια συνέχισε λέγοντας «Ο λόγος είναι ότι αυτός ο άνθρωπος πριν από 30 χρόνια είχε κατηγορηθεί ξανά, τον είχαν εξαφανίσει και το 1996 εμφανίστηκε ξανά στην Κάρυστο. Οι γονείς όταν είδαν αυτόν τον άνθρωπο, σοκαρίστηκαν γιατί άρχισαν και λένε ότι τότε ως παιδιά μας είχε παρενοχλήσει».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα