Εύη Ιωαννίδου: Η αποκάλυψη για τη σχέση της με τον Γιώργο Μαυρίδη πριν Nomads

Λίγο μετά την αποχώρηση της από το Nomads, η  Εύη Ιωαννίδου  μίλησε για όλα στο περιοδικό Down Town. Η διαγωνιζόμενη που αποχώρησε πρώτη από το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη γνωριμία της με τον Γιώργο Μαυρίδη αλλά και στο αν η στήριξη στο πρόσωπο του κρύβει και κάτι άλλο από πίσω…

Προτού φύγεις, έδωσες ένα γράμμα στον Γιώργο Μαυρίδη που τον συγκίνησε. Τι έλεγε;

«Επειδή σπούδαζα στη Θεσσαλονίκη, τύχαινε να τον γνωρίζω. Δεν κάναμε παρέα, απλώς τον γνώριζα. Ήθελα μέσα από αυτό το γράμμα να νιώσει στήριξη και να πάρει δύναμη γιατί ήξερα ότι είχε πέσει ψυχολογικά. Στεναχωρήθηκα πολύ όταν έμαθα ότι λύγισε και έκλαψε στην κάμερα γιατί είναι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος. Στο γράμμα του είπα: «Σε στηρίζω, σε πιστεύω, είσαι πολύ δυνατός» και του έδωσα ένα αγαπημένο μου φυλαχτό. Άκουσα ότι αυτοπροτάθηκε να γίνει αρχηγός και δεν του δόθηκε η ευκαιρία. Δεν ξέρω τι έγινε ακριβώς».

Που το ήξερες ότι έκλαψε;

«Το έμαθα στην αποχώρηση μου, δηλαδή μου το είπε ο Γρηγόρης όταν έφυγαν οι παίκτες και ξαφνιάστηκα. Κατά τ’ άλλα, δεν γνωρίζουμε τι συμβαίνει στις άλλες ομάδες, γιατί δεν έχουμε επαφές μαζί τους. Όταν βρισκόμαστε στα αγωνίσματα, ο καθένας έχει το υπόστεγο του και εμείς μένουμε από κάτω. Είμαστε περιτριγυρισμένοι από άτομα της ασφάλειας, cameramen κλπ».

Ποιος θέλεις να κερδίσει;

«Θα ήθελα πολύ να κερδίσει ο Γιώργος Μαυρίδης».

Όλο για τον Μαυρίδη λες. Μήπως τον έχεις ερωτευτεί;

«Όχι ρε παιδιά, δεν είμαι ερωτευμένη. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ και τον θαυμάζω».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα