Εύκολα… μετά το 70’ ο Ολυμπιακός τον Εργοτέλη!

Χρειάστηκαν να περάσουν 70 λεπτά αγώνα, προκειμένου ο Ολυμπιακός να βρει τον τρόπο και να διασπάσει την αμυντική γραμμή του Εργοτέλη, φτάνοντας τελικά σε ένα άνετο 3-0 επί των Κρητικών, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος!

Τον… γόρδιο δεσμό έσπασε ο Τζίμι Ντουρμάζ, στο 71’, για να ακολουθήσουν δύο τέρματα του Φορτούνη, στο 73’ και στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ο Ολυμπιακός συνέχισε την πορεία του προς τον φετινό τίτλο και πλέον αναμένει πιθανές απώλειες του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, κόντρα σε ΟΦΗ και Ατρόμητο αντίστοιχα, προκειμένου να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο τη διαφορά από τους διώκτες του.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αναστάσιος Παπαπέτρου, με βοηθούς τους Ιωάννη Τουμπακάρη και Νικόλαο Φαντόπουλο. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Καζναφέρης, Ρέντζας, Φιντέλεφ και Καβουσάκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χιμένεθ, Μανιάτης, Αφελάι (57’ Ντουρμάζ), Ντομίνγκες (80’ Μπενίτες), Κασάμι, Χάρα, Ελαμπντελαουί, Γιαννούλης, Αυλωνίτης, Σαντάνα, Ντοσεβί (70’ Φορτούνης)
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Σαράνοφ (80’ Καβουσάκης), Ρέντζας, Γκοργκς, Φιντέλεφ, Πίτσος, Καζναφέρης, Μπουρσέλης, Χαντί, Κούτρης (45’+ Καλέ), Ούλα (70’ Στογιάνοβιτς), Σολάρι

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα