Εύκολα 3-0 ο ΠΑΟΚ, με πρωταγωνιστή τον «Κλάους»!

Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε την αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου η ομάδα του ΠΑΟΚ, επικρατώντας με σκορ 3-0, μπροστά στις άδειες από κόσμο εξέδρες της Τούμπας, λόγω τιμωρίας.

Το σκορ άνοιξε, στο 22’, ο Στέφανος «Κλάους» Αθανασιάδης, ο οποίος γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με τον «Δικέφαλο του Βορρά». Το 2-0 πραγματοποίησε, στο 47’, ο Περέιρα, εδραιώνοντας στην ουσία τη νίκη της ομάδας του. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 80’, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μακ, το οποίο είχε κερδίσει ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γιώργος Κύζας, με βοηθούς τους Ιωάννη Σίπκα και Γιώργο Πασχάλη. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν ο Αθανασιάδης για τους γηπεδούχους και ο Αργύρης για τους φιλοξενούμενους.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Ρατς, Τζαβέλλας (46’ Κατσικάς), Βίτορ, Τζιόλης (76’ Μάρτενς), Κάτσε, Περέιρα, Μακ, Σαλπιγγίδης (64’ Τζανδαρής), Αθανασιάδης
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σωτηράκος (23’ Μαχλελής), Αργύρης, Ίβενς, Μέτσε, Λάουκς, Κοτσαρίδης, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης (51’ Σταμποζλίεφ), Σκουρτάι (83’ Κορέτα)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα