Εύκολο απόγευμα για ΑΕΚ, 3-0 την Καλλονή

Κόντρα σε έναν αντίπαλο που έδειξε πολύ καλά στοιχεία και μάλλον αδικείται από τη βαθμολογική του θέση, η ΑΕΚ νίκησε 3-0 και εδραιώθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Super League. Η Καλλονή έχασε αρκετές ευκαιρίες για ένα τουλάχιστον γκολ, ωστόσο και η Ένωση στο β’ μέρος δημιούργησε πολλές φάσεις και θα μπορούσε να έχει φτάσει το ύψος του σκορ στα ύψη.

Ο Πογιέτ αιφνιδίασε παρατάσσοντας την ομάδα χωρίς τον Μάνταλο και με δύο σέντερ φορ, αλλά δικαιώθηκε και με το παραπάνω, αφού τα τρία γκολ τα σημείωσαν οι επιθετικοί του μέσα από την περιοχή στο χώρο δράσης τους. Ο Τζιμπούρ σκόραρε για πρώτη φορά φέτος στο 5’ και ο Αραβίδης πέτυχε τα άλλα δύο τέρματα στο 19’ και στο 62’. Ο διαιτητής Τζήλος κατάφερε σε ένα πανεύκολο παιχνίδι να πάρει τουλάχιστον πέντε λάθος αποφάσεις, οι περισσότερες κατά της ΑΕΚ.

AEK: Μπαρόχα, Γκάλο, Άρθο, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον (89′ Κορδέρο), Μπουοανότε, Πλατέλλας (63′ Βάργκας), Αραβίδης, Τζιμπούρ (76′ Μάνταλος)

ΚΑΛΛΟΝΗ: Χογκ, Τσαμπουρής, Βάλιος, Αντέτζο (66′ Ούκα), Γιορέντε (84′ Ευαγγελιδάκης), Κεϊτα, Χιντασέλι (66′ Ξυδάς), Γεωργίου, Καλτσάς, Σάμπα, Μανούσος

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα