Εύσημα και «ντόπες» Χιμένεθ στους παίκτες

Οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν στην προπόνηση, μετά το χθεσινό ρεπό, και άρχισαν την προετοιμασία για τον αγώνα της Πέμπτης (22/2) -στο πλαίσιο της φάσης των «32» στο Europa League– με την Ντιναμό στο Κίεβο. Ο Μανόλο Χιμένεθ, στην ομιλία που έκανε, απέδωσε τα εύσημα στους «κιτρινόμαυρους» για την αγωνιστική συμπεριφορά τους με την Ξάνθη. Αναφέροντας ότι κέρδισαν και τον διαιτητή. Ενώ, για τον επικείμενο αγώνα στην Ουκρανία τους επέστησε την προσοχή στις καιρικές συνθήκες. Εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες της Ένωσης («παίζουμε ως μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα») και ζήτησε να είναι έτοιμοι για τη νίκη-πρόκριση.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Σας αξίζουν συγχαρητήρια για την Κυριακή και τη νίκη μας. Όχι όμως μόνο γι’ αυτό. Σας αξίζουν συγχαρητήρια και για την εμφάνισή σας, αλλά και για το γεγονός πως κερδίσατε και τον διαιτητή. Μπορεί και στο μέλλον να αναγκαστούμε να κάνουν ξανά τέτοιες νίκες, αλλά εσείς δεν θέλω να το σκέφτεστε. Δεν υπάρχει λόγος. Μόνο το παιχνίδι μας να κοιτάμε.

Τώρα έχουμε μπροστά μας τη ρεβάνς με την Ντιναμό που θέλουμε να κερδίσουμε και να προκριθούμε. Δείξαμε στο πρώτο παιχνίδι πως θέλουμε τη νίκη και παίζουμε ως μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Θέλω να δώσετε μεγάλη προσοχή και στις καιρικές συνθήκες. Θα έχει πολύ κρύο, δεν θα είναι εύκολα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα