«Εύχομαι να πείτε ένα μεγάλο συγγνώμη»: Οργισμένη η Αννέτ Αρτάνι

Για τα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν σε πολλές ψυχαγωγικές εκπομπές με αφορμή τη νέα εικόνα του σώματός της, ξέσπασε η τραγουδίστρια.

Έχοντας ξεπεράσει κάποια προβλήματα με την υγεία της η Αννέτ Αρτάνι ξαναμπήκε σε εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής ώστε να ασχοληθεί με το body building, κάτι που φέρεται πώς σόκαρε κάποιους.

«Καλημέρα και καλησπέρα στην Ελλάδα παιδιά. Ήθελα να πω ένα λόγο σήμερα γιατί τώρα μόλις μίλησα με μία πάρα πολύ δυναμική κοπέλα που είναι και αθλήτρια. Μου ανάφερε αυτό το σόου που μιλάγανε για μένα και γενικότερα νιώθει ότι την πρόσβαλαν και αυτήν και όλες τις αθλήτριες. Για εμένα άμα θέλετε να μιλάτε, δουλειά δικιά σας είναι κι εμένα δε με ενοχλεί η κακία του καθενός. Όμως, όταν μιλάτε για το θέμα της γυναίκας που γυμνάζεται και θέλει να κάνει κάτι καλύτερο για τον εαυτό της, πρέπει να πω κάτι για το μέρος μας. Το να γυμνάζεσαι για τέτοιο διαγωνισμό, θέλει να έχεις ένα σταθερό μυαλό, μια σταθερή ψυχολογία, και είναι πάρα πολύ δύσκολο γενικότερα. Τρώω πιο πολύ τώρα απ’ ό,τι πριν γιατί πρέπει να τρώω έξι φορές την ημέρα, και συγχρόνως μεγαλώνω ένα παιδί μόνη μου. Όταν μιλάτε αρνητικά για εμένα, μιλάτε αρνητικά για όλες τις γυναίκες που είναι αθλήτριες και που είναι μανάδες. Να λέτε ότι έχω αφιερώσει πλευρό και να το λέτε και με σιγουριά, είναι τόσο αστείο πλέον, αλλά θα λέτε ότι θέλετε να πείτε γιατί έχετε εκπομπές και το κουτσομπολιό τραβάει. Θεωρώ ότι πρέπει να πείτε ένα μεγάλο συγγνώμη σε κάθε μάνα που γυμνάζεται και γενικά στις γυμνάστριες που έχουν βάλει τόση προσπάθεια να φτιάξουνε αυτό το σώμα. Εμείς που  κάνουμε όλα αυτά έχουμε πιο πολύ μυαλό από εσάς και δεν ενοχλούμε κανέναν. Δεν κουτσομπολεύουμε τον κόσμο και δεν προσβάλουμε κανέναν. Εύχομαι σιγά-σιγά να το σεβαστείτε όλοι σας αυτό είναι πείτε ένα μεγάλο συγνώμη σε όλες τις αθλήτριες προσβάλλατε με τα λόγια σας.» ξέσπασε μέσω του λογαριασμού της στο Facebook.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα