Ε όχι και τον Μιραλάς!

Την ώρα που ο Ολυμπιακός διαπραγματεύεται με την Φενέρμπαχτσε το ενδεχόμενο παραχώρησης του Μιλιβόγεβιτς, έχει προκύψει τα τελευταία 24ωρα ενδιαφέρον των Τούρκων για τον Κέβιν Μιραλάς.

Στο λιμάνι πιστεύουν πως ο Βίτορ Περέιρα έχει βαλθεί να μπλέξει τη Φενέρ σε πλειοδοτήσεις για παίκτες που ενδιαφέρεται και ο Ολυμπιακός και πιστεύουν πως αυτό το κάνει επίτηδες ως μία μορφή εκδίκησης!

Αυτό δεν υφίσταται ως σκέψη στα μυαλά όλων των παραγόντων του Ολυμπιακού, αλλά κάποιοι είδαν με κακό μάτι το ξαφνικό ενδιαφέρον της ομάδας από την Κωνσταντινούπολη για τον Βέλγο πρώην παίκτη των «ερυθρολεύκων»>

Φυσικά δεν μπορεί να απαγορέψει ο Ολυμπιακός στη διοίκηση της Φενέρ να θέλει τον οποιονδήποτε, αλλά αν συνεχίσουν οι Τούρκοι την ίδια τακτική, τότε στον Πειραιά θα αρχίσουν να υποψιάζονται ότι το ενδιαφέρον για τον Μιλοβόγεβιτς είναι εικονικό. Πριν από λίγες μέρες, άλλωστε, έπαψε και το ενδιαφέρον για τον Ρομπέρτο που αρχικά ήταν πρώτος στόχων για τον Περέιρα.

Προφανώς η κουβέντα για έναν παίκτη αυξάνει το κασέ του, αλλά όταν γίνονται εικονικές συζητήσεις, τότε μόνο ως χαμένος χρόνος μπορεί να λογιστεί και στον Ολυμπιακό ανησυχούν ελαφρώς για εμπαιγμό της Φενέρ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα