Ζάκυνθος: Νεκρός 82χρονος που τον πλάκωσε τρακτέρ

Τραγικό ήταν το τέλος που επεφύλαξε η μοίρα για τον 82χρονο Γεράσιμο Αγαλιώτη, συνταξιούχο οδηγο ταξι, κάτοικο εν ζωή Μαχαιράδου, όταν αργά το απόγευμα του Σαββάτου καταπλακώθηκε από το τρακτέρ που οδηγούσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, όλα ξεκίνησαν, όταν ο εκλιπών εκκινήτο σε αγροτικό δρόμο στα όρια Μαχαιράδου – Λαγοπώδου και εξαιτίας της ολισθηρότητας λόγω της έντονης βροχόπτωσης των προηγούμενων ημερών το τρακτέρ που οδηγούσε γλίστρησε πάνω στη λάσπη και εξετράπη της πορείας του.
Ο άτυχος άνδρας, πρέπει να εντοπίστηκε μετά από αρκετές ώρες από τη στιγμή που έγινε το συμβάν καθόσον είχε ήδη αρχίσει να νυχτώνει οπότε μη έχοντας δώσει σημεία ζωής μέχρι εκείνη την ώρα οι δικοί του άνθρωποι ανησύχησαν και άρχισαν να τον αναζητούν. Φτάνοντας στο αγρόκτημα ο γιος του βρέθηκε μπροστά σε αυτό το θλιβερό γεγονός μη θέλοντας να πιστέψουν τι είχε συμβεί.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε το άψυχο σώμα του στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ωστόσο, τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα προσδιοριστούν μετά από την νεκροψία – νεκροτομή στην οποία θα υποβληθεί στην Πάτρα αφού κανείς δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο το τραγικό αυτό γεγονός να μην ήταν αποτέλεσμα ατυχήματος, αλλά κάποιου ξαφνικού παθολογικού αιτίου.

ΦΩΤΟ: Π.Υ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ

imerazante.gr

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα