Ζέκα: «Καμία πίεση, μεγάλη όρεξη»

Κανένα πρόβλημα δεν θα έχει ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με τη Σταντάρ Λιέγης, αρκεί να παρουσιαστεί όπως πρέπει, όπως δήλωσε ο Ζέκα στη συνέντευξη Τύπου, πριν την αυριανή σημαντική αναμέτρηση (5/8, 21:00).

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος μέσος:

-Έχεις βρεθεί σε ανάλογη κατάσταση και έχεις πανηγυρίσει μια πρόκριση, τότε το εκτός έδρας αποτέλεσμα κόντρα στην Μάδεργουελ ήταν καλύτερο, υπάρχει πίεση στους παίκτες;

«Όχι νομίζω ότι έχουμε πετύχει ένα καλό αποτέλεσμα. Ο στόχος μας είναι η νίκη. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και με ποιον τρόπο. Δεν υπάρχει πίεση, αντίθετα υπάρχει μεγάλη όρεξη».

-Περιμένεις η Σταντάρ να αγωνιστεί διαφορετικά αύριο;

«Πραγματικά δεν ξέρω πως θα εμφανιστούν, Δεν μας ενδιαφέρει κιόλας αλλά μας νοιάζει πως θα παίξουμε εμείς. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει δεν θεωρώ ότι θα έχουμε πρόβλημα.Ένα γκολ για αυτούς θα είναι ένα βήμα πρόκρισης σε αντίθεση με εμάς που τότε θα χρειαστεί να πετύχουμε δυο».

-Συγκριτικά με το πρώτο παιχνίδι που πρέπει να βελτιωθεί ο Παναθηναϊκός;

«Νομίζω ότι θα πρέπει να βελτιωθούμε στις τελικές προσπάθειες για να πετύχουμε γκολ. Στο Βέλγιο το πρώτο μέρος δεν ήταν το αναμενόμενο που μπορεί να περιμένει κάποιος από τον Παναθηναϊκό. Δεχτήκαμε κάποιες ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε φάει κάποιο γκολ. Στο δεύτερο μέρος όμως ανεβήκαμε, πιέσαμε τον αντίπαλο και είχαμε εμείς τις ευκαιρίες για κάποιο τέρμα που όμως δεν ήρθε».

-Ποιος είναι το μήνυμα που στέλνεις τον κόσμο;

«Να συνεχίσουν να κάνουν ακριβώς ότι έκαναν την περασμένη σεζόν. Ήταν φανταστικοί και μας υποστήριξαν και στα καλά και στα άσχημα και εμείς τους υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε την πρόκριση».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα