Ζέκα: «Μόνο νίκη με Ολυμπιακό»

Χαμηλούς τόνους θέλησε να κρατήσει ο Κάρλος Ζέκα ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, δηλώνοντας πως πρωταρχικός στόχος είναι η νίκη και μετά… βλέπουμε για το πρωτάθλημα!

Ο Πορτογάλος άσος του Παναθηναϊκού παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Πράσινη», μιλώντας και για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Αναλυτικά η συνέντευξη:

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για πολλούς λόγους αυτό κόντρα στον ΟΦΗ, όμως καταφέρατε να πάρετε τους τρεις βαθμούς.
«Πραγματικά ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε κακή βαθμολογική θέση, όμως οι παίκτες του προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο και μας δημιούργησαν κάποια προβλήματα. Εμείς, στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά. Στο δεύτερο όμως, κάναμε το παιχνίδι μας και φθάσαμε στη νίκη».

Η ατμόσφαιρα μόνο φιλική δεν ήταν για τον Παναθηναϊκό. Δεχθήκατε αμέτρητα αντικείμενα, συνέβησαν πολλά άσχημα πράγματα στο Ηράκλειο.
«Όσα συνέβησαν εκεί είναι πολύ άσχημα. Είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο. Τέτοιου είδους καταστάσεις δεν πρέπει να υπάρχουν στον αθλητισμό. Πραγματικά λυπάμαι για όσους δημιούργησαν αυτήν την κατάσταση».

Έχεις ξαναζήσει κάτι ανάλογο όσο καιρό είσαι στην Ελλάδα;
«Όχι, όχι. Αλήθεια. Νιώθω έκπληκτος! Γνωρίζω ότι κάποια γήπεδα στην Ελλάδα, είναι δύσκολα για τον αντίπαλο, αλλά όσα ζήσαμε την Κυριακή, τόσα άσχημα πράγματα, δεν έχω ξαναζήσει στην καριέρα μου».

Ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Θεωρείς ότι αν η ομάδα καταφέρει να πάρει τη νίκη, θα έχει ελπίδες για τίτλο;
«Πρώτα απ’ όλα, στόχος μας είναι να κερδίσουμε. Παίζουμε στο σπίτι μας, κόντρα σ’ ένα δύσκολο αντίπαλο που είναι πρώτος στη βαθμολογία. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να πάρουμε το παιχνίδι, να μειώσουμε τη διαφορά που μας χωρίζει στους τρεις βαθμούς και στο τέλος θα δούμε. Θα δουλέψουμε πολύ δυνατά αυτήν τη βδομάδα για να είμαστε απόλυτα έτοιμοι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα